E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSermaye Piyasalarının ünlü ismi Levent Kerik, A1 Capital’de---

Sermaye Piyasalarının ünlü ismi Levent Kerik, A1 Capital’de

Sermaye Piyasalarının ünlü ismi Levent Kerik, A1 Capital’de
17 Haziran 2019 - 07:25 borsagundem.com

Vadeli İşlemler denince Türkiye’de akla gelen ilk isimlerden olan Levent Kerik’in yeni adresi, sektörün öncü kurumlarından A1 Capital… Kerik, Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı…

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye Piyasalarının parmakla gösterilen ünlü ismi Levent Kerik, ustalarla kadrosunu güçlendiren sektörün önemli aktörlerinden A1 Capital’de…

Türkiye’de ‘Vadeli İşlemler’ denince akla ilk gelenlerden biri olan Levent Kerik, 4 yıldır Kaldıraçlı İşlemler Direktörü olarak çalıştığı Gedik Yatırım Menkul Değerler’e veda etti. Borsagundem.com’un eski köşe yazarlarından ‘Bay Tecrübe’, piyasaların nabzının attığı A1 Capital Yatırım Menkul Değerler’de ‘Genel Müdür Yardımcısı’ olarak yeni görevine başladı.

30 YILLIK KARİYER

Çeyrek asrı aşkın kariyerle sektöre damgasını vuran Kerik, son 20 yılını finans dünyasında geçirdi. Türev ve Kaldıraçlı Piyasalarda, önde gelen kurumlarda Vadeli İşlemler ve Kaldıraçlı İşlemler Direktörlüğü yapan Kerik, Hisse Senetleri Piyasasında stratejik sorumluluklar üstlendi.

Kerik, Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş’de Kaldıraçlı İşlemler Direktörü, XTB Menkul Değerler A.Ş.’de Türev Piyasalar Direktörü, Erste Securities Menkul Değerler A.Ş.’de Vadeli İşlemler Direktörü, Destek Türev Vadeli İşlemler Aracılık A.Ş’de Yurtiçi Piyasalar Müdürü, Orion Investment Menkul Değerler A.Ş.’de Vadeli İşlemler Direktörü, Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de Vadeli İşlemler Bölüm Yönetmeni, Portföy Yönetimi, Yatırım Uzmanı, Broker ( İMKB), İstanbul Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ve Boyut Menkul Değerler A.Ş.’de broker olarak görevlerde bulundu.

İKİ ÖNEMLİ LİSANS, İLERİ DÜZEYDE İNGİLİZCE

Önemli adreslerde Vadeli İşlemler Bölümlerini kuran Levent Kerik, enerji, derin bilgi ve deneyim isteyen tüm bu işlerine ek olarak sermaye piyasalarıyla ilgili çeşitli konularda, üniversitelerde konferanslar ve finansal kurumlarda, kurum içi eğitimler vermekte.

Türev Araçlar Lisansı ( SPK ) ve İleri Düzey Lisans ( SPK ) sahibi olan Kerik, ileri düzeyde İngilizce biliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)