E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSergen'den Galatasaray'a tarihi çalım---

Sergen'den Galatasaray'a tarihi çalım

Sergen'den Galatasaray'a tarihi çalım
18 Mart 2020 - 11:32 borsagundem.com

Bir dönem Galatasaray'ın da transfer etmek istediği Bernard Mensah, Beşiktaş'ın gündemine girdi. Teknik direktör Sergen Yalçın, Mensah'a yeni sezonda Beşiktaş forması giydirmek için girişimlere şimdiden başladı.

İlk olarak İtalya Serie A ekibi Roma’nın Brezilyalı stoperi Juan Jesus için girişimlerde bulunan Kara Kartal’ın, iç transferde ise gündemine Kayserispor’un Ganalı orta saha oyuncusu Bernard Mensah’ı aldığı ortaya çıktı.

YÖNETİM KARARLI

Sezon başında da takımın transfer hedefleri arasında bulunan ancak transferi gerçekleşmeyen 25 yaşındaki futbolcu için harekete geçen Beşiktaş Yönetimi’nin, başarılı oyuncuya yeni dönemde formayı giydirmek için kararlı olduğu belirtildi. Kayserispor’a 3.6 milyon Euro karşılığında transfer edilen Mensah, daha önce Kasımpaşa’da da forma giymişti. 8 numara hattında görev yapan Mensah, 10 numara bölgesinde de forma giyebiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim18 Mart 2020 13:35

    Siz madem bu ülkenin çok değerli teknik adamlarısınız;  neden 83 milyonluk Türkiye den yıldız  hatta süper yıldız yetiştiremiyorsunuz?  8 Milyonluk Hırvatistan hem basketbol da hem de  futbolda söz sahibi.  Siz de ise bir numara yok.  Milli takım tamamına yakını Avrupa da yetişmiş futbolcular.  Sizin ise hakemlere, federasyona çamur atmaktan başka bir halt ettiğiniz yok.   Şenol Güneş Bjk iken neredeyse Portekiz milli takımını transfer etti. Şimdi ise kulüpler  yerli transfere ağılık vermeli  diye ahkam kesiyor. Aslında esas  kabahat  kendilerinin!  komplekslerinden bir türlü kurtulamayan tevazudan bihaber  şımarık futbolcular  bu işler yürümüyor!  

  • Salih 18 Mart 2020 15:06

    Bunlar anca milyon yuroları cukka yapsınlar