E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSerdal Adalı'nın yönetim kurulu listesi belli oldu---

Serdal Adalı'nın yönetim kurulu listesi belli oldu

Serdal Adalı'nın yönetim kurulu listesi belli oldu
29 Kasım 2023 - 16:10 borsagundem.com

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, göreve gelmesi durumunda yönetim kurulunda yer alacak isimleri divan kuruluna teslim etti.

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Serdal Adalı, Beşiktaş Kulübü’nde 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde göreve gelmesi halinde birlikte çalışacağı yönetim kurulu listesini açıkladı.

Adalı’nın listesindeki asıl yönetim kurulu üyeleri; Metin Keçeli, Hakan Daltaban, Uğur Fora, Orhan Özalp, Ufuk Akçiğit, Çağatay Abraş, Kaan Kasacı, Aykan Aydın oldu. Yedek Yönetim Kurulu üyeleri listesinde ise Atilla Bingöl, Melih Aydoğdu, Hazal Kalkavan Karahan, Mustafa Mollaoğlu ve Mahir Kaplan yer aldı.

Serdar Adalı kimdir?

Serdal Adalı, 1964 yılında Adana'da doğdu. 1984 yılında iş hayatına atıldı. Babasının rahatsızlığı dolayısıyla California Üniversitesi'ndeki lisans eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalan Adalı, ailesinin desteğiyle Adalı Holding'i kurdu. İnşaat, servis, lojistik, catering ve enerji alanlarında 6 bini aşkın çalışanıyla uluslararası alanda iş yapmaktadır. 21 Eylül 2012 tarihinde Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu'nda yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu sonrası Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanı oldu.

Beşiktaş Kulübü'nde Futbol Şube Sorumlusu ve Asbaşkan olarak görev almıştır. 25 Mayıs 2013 tarihindeki yazılı açıklamayla Beşiktaş Başkanlığına adaylığını açıkladı. Ancak 16 Haziran 2013 tarihindeki başkanlık seçimini kaybetmiştir. Ekim 2019 yılında Fikret Orman'ın istifasından sonra Beşiktaş başkanlık yarışına aday oldu. Ancak Ahmet Nur Çebi'nin ardından 2. oldu. Yarışta 3. olan ise Hürser Tekinoktay'dı. Adalı, evli ve iki çocuk babasıdır.

Beşiktaş’ta başkanlığa yeni aday: Serdar Adalı

 

Serdar Adalı iki enerji şirketinin hisselerini satıyor

 

Serdar Adalı'dan şok karar

 

Beşiktaş'tan TFF'ye tepki: Tiyatronuzun finalini biz yapacağız!

 

Beşiktaş'ta yeni asbaşkan belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • takım29 Kasım 2023 16:40

    sayın aratın listede 2 tanıdık var çok iyi değil liste.1  bayan almış yedek o da kötü gelişme.sonu. sayın arat kazanır ama  bu kadroyu yenilemesi gerek kadro çok vasat  takımda

  • liste29 Kasım 2023 16:31

    metin keçeli dışında tanıdık yok vasat liste.sadece 1 bayan almış o  da yedek aday.Kazanamaz seçimi.not diğer adayın heniz görmedim listesini