E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSenatör McConnell: NATO üyesi Türkiye'ye yaptırım ters teper---

Senatör McConnell: NATO üyesi Türkiye'ye yaptırım ters teper

Senatör McConnell: NATO üyesi Türkiye'ye yaptırım ters teper
23 Ekim 2019 - 07:48 borsagundem.com

ABD Temsilciler Meclisi'nde Türkiye'ye yaptırım getirilmesine karşı çıkan Senato Çoğunluk Lideri Mitch McConnell, "Bir NATO üyesi olan Türkiye'ye yaptırım uygulamak, Ankara ile Rusya'nın yakınlaşması olarak geri tepebilir" dedi

Senato Çoğunluk Lideri Mitch McConnell, Temsilciler Meclisinde Türkiye’ye yaptırım getirilmesini isteyen mevzuatına karşı çıktı.

Cumhuriyetçi Parti’nin Kentucky Senatörü McConnell, "Bir NATO üyesi olan Türkiye'ye yaptırım uygulamak, Ankara ile Rusya'nın yakınlaşması olarak geri tepebilir" ifadelerini kullandı.

McConnell, Temsilciler Meclisi'nin aldığı mevzuat kararı ile ABD Senatosu arasında bir bölünme olduğunu gösterdi.

Öte yandan Demokratların ağırlıklı olduğu Temsilciler Meclisinden önümüzdeki hafta Türkiye'ye yaptırım uygulanması konusunda bir oylama yapılacağı aktarıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet23 Ekim 2019 12:24

    Satranç ta bir taşı kaybederseniz o taş oyun dışı kalır. Amma gerçek dunyada kaybedilen taş karşı tarafa geçer. .. rakibin karşısında daha da zor duruma düşer siniz. Neden yazdım bunu. Çünkü herkes satranç oyununa benzetiyor taktikleri. .

  • Selahattin Ölmez23 Ekim 2019 10:36

    solunda abd de akıllı bir adam çıktı.bu adam başkan olmalı.

  • : )23 Ekim 2019 09:19

    Ya zaten, Trump'ın ve ABDnin baskısı sonucu, nato üyesi türkiye ekseni rusyaya kaydı. Sizin tehditkar ve baskıcı yapınız yüzüne Türkiye rusya ile yanaştı. Kaybeden nato ülkeleri ve ABd dir... Türk milleti  bunları unutaz. Bakma sen hükümetin sutuğuna, milletim tepkisi bu tepkisizliğiede geldi. ABD ciddi biçimde türkiyenin eksenini kaydırdı. Kendileri bilir. türkiyenin önemli suriye ye rusyanın girmesi ile nato gözünde daha fazla artmış oldu. İncirlik önemi küreceik önemi 5 kart arttı. Türkiye ABd den destek beklerken, sadece engel ve zorlamalarla karşılaştı. siyasi başarısızlık bunun nednei ve temelidir.