E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSelçuk Bayraktar'tan Merdan Yanardağ'a SİHA tepkisi---

Selçuk Bayraktar'tan Merdan Yanardağ'a SİHA tepkisi

Selçuk Bayraktar'tan Merdan Yanardağ'a SİHA tepkisi
05 Mart 2022 - 17:56 borsagundem.com

Baykar Teknoloji Lideri ve Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, gazeteci Merdan Yanardağ'ın SİHA'lara ilişkin sözlerine tepki gösterdi.

Gazeteci Merdan Yanardağ, geçtiğimiz günlerde Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta kullanılan Türk SİHA'sı Bayraktar TB2'ler ile ilgili "Selçuk Bayraktar... Sayın AKP Genel Başkanı’nın damadı. Onun Türkiye’de ürettiği SİHA’lar ve İHA’lar var. Bunlar planör. Oyuncak uçak gibi düşünün. Yani bir uçak teknolojisi filan değil" ifadelerini kullanmıştı.

Bayraktar SİHA'larının üreticisi olan Baykar Savunma'nın Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Merdan Yanardağ'ın sözlerine sosyal medyadan yanıt verdi.

BAYRAKTAR TEPKİ GÖSTERDİ

Bayraktar mesajında "Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini sevdiğim cinsine çeker. TSK, o oyuncaklarla son yıllarda en fazla Kandil'e vuruyor, en çok ses bundan geliyor. Sebeb-sonuç ilişkili korelasyon ve nedensellik bağlamında; kontrollü deneyle pozitif bilime katkı böyle bir şey..." ifadelerini kullandı.

Bayraktar'lar Ethem Sancak'ı üzdü

 

Bayraktar: İnsansız savaş uçağının ilk prototipi 2023'te uçacak

 

Bayraktar AKINCI B TİHA gökyüzüyle buluştu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (37)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • GERÇEK09 Mart 2022 12:30

    bu ülkede iha ve sihayı ilk yapan TUSAŞ DIR.ama niye bilinmiyor.üstelik bayraktar iha ve sihalarında kullanılan motor ve kamerayı kanada vermeyince TUSAŞın ürettiği motora ve ASELSANIN ürettiği kameraya sarıldı şu an TUSAŞın kendi ürettiği motor bayraktarda kullanılıyor.bi zahmet zatı öveceginize TUSAŞIN sayfasına girinde bakın BU ÜLKEDE BAŞKALARIDA VAR...niye bu zat hep önde omu icat etti iha ve sihayı TUSAŞ ne yapıyor ozaman buna destek vermek içinmi kuruldu.............. 

  • xyz06 Mart 2022 15:45

    Ali ve Sedat adınızı koyacaklarına size biraz edep, haya, ahlak vb. öğretselerdi.

  • Ali06 Mart 2022 15:12

    Xyz sen benim muhasebecimisin lan dino nekadar vergi verdiğimi rüyandamı gördün Asıl sen kedine bir ad koy babana söyle Gerçi sizin adınızı pensilivanyadan koyarlar ya babana düşmez

  • Sedat06 Mart 2022 15:05

    xyz anan seni doğurunca adını koymayı unutmuş.

  • Ali Taş06 Mart 2022 13:32

    Gece namaza kalkıp gündüz millete hangi şerefsizliği yapacağım diye düşünen fetö itleri yüzünüzü yalayan şeytanın izleri her yerde belli oluyor Siz biryerde sinmiş hasta Türkiye bekliyorsunuz ama bilinki nefesimiz ensenizde olacak ve biz birdaha asla sizin gibi itlere meydanı bırakmayacağız

  • xyz06 Mart 2022 14:26

    Ali biraz edep ya hu. Bu kafamı seni ve sizin gibileri muzaffer edecek. Bu ülkede hep beraber yaşıyoruz. Emin ol herkez bu ülkeye senden fazla vergi ve hizmet ediyordur. Bırak silah üretenlerin davulunu dövmeyi. Bu ülkeyi siz ve diğerleri diye bölemeyeceksiniz.

  • baran06 Mart 2022 14:04

    Bravo!  İnsanın azıcık aklı olsa  bu itlerin ne mal olduğunu anlar.  Fakat alçaklık karargah kurdu mu bir kere akıl gider!  Geriye hysteria ve kahpelik  akıldanelik nöbetleri kalır. 

  • DOĞRU06 Mart 2022 10:15

    damadın birisi ekonomiyi batırdı ,diğer damad ülkeyi kurtardı, bu ülke 40 senedir pkk ile mücadele ediyor,ne zaman sihalar devreye girdi pkk bitme noktasına geldi ,eskiden hergün onlarca şehit geliyordu yapandan ALLAH razı olsun...

  • Hehe06 Mart 2022 13:55

    Eee suruyedekiler kim yaaa hemde direk karsi tarafta

  • Yorum06 Mart 2022 13:30

    Brro neyi yanlış

  • baran06 Mart 2022 12:01

    Yanlış!  

  • Kerim06 Mart 2022 02:18

    Maşallah maşallah binbir kere maşallah Allah kem gözlerden saklasın.KESKE BIRANDA TÜM PLANORLERIMIZ SIHA TB2-TB3 OLSA...tadindan yenmezdi

  • Bam Bam05 Mart 2022 23:49

    F-35 niye üretilmeye çalışılıyor iha siha üretimi ile savaş kazanılıyorsa F16 ları hurdacıya verin gitsin boş beleş hikaye anlatmayı bırakın ukrayna uçak gönderin diye kendini yırtıyor bizim aklı evvel makarnacılar kandili vuruyoruz diye hikaye anlatıyor gidin suriyede ypgy yi vurun kandilde kim kaldı hepsi suriyeye taşındı.Adam doğru yazmış planör 24 saat hvada kalır manevra yapamaz dron gibi uçar uçak uçak ile savaşır 

  • Vs06 Mart 2022 12:18

    Sen tayt ile gezen tiplerden misin?   

  • baran05 Mart 2022 23:24

    Bu arkadaşın yaptığını Türkiye de diğer firmalar çok geriden geliyor!  Biliyorum çünkü 2005 lerden itibaren devlet 4 - 5 şirkete teşvik verdi!  Özerk havacılık  şirketlerimiz her ne hikmetse babalarından miras kalmış gibi zamanı ve imkanları telef ettiler!  Daha sonra kanun çıkarıldı bu özerk şirketlerin kontrolü devlete geçti!  Neyse Şimdi Bu  genç arkadaşımızı tebrik ediyorum ite çalkala aldırmadan yoluna devam etmesini temenni ediyorum!  Bu ileri geri konuşanların çoğu ya kansız ya kırma!  Başka ne olacaktı ya?  Pkk nın canına okuduğu için bu alçak güruhta kahrından geberiyor. Kinlerinden kuduz köpeğe dönmüşler.  Yolun açık olsun Genç Türk!  

  • baran06 Mart 2022 13:48

    Altay tankı dediğin gibi prototip olarak üretilmiştir!  BMC firması tarafından  imal edilmiş ancak  istenen özellikler tam olarak mevcut değildir.  Tork gücü  zırh (delinmezlik)  45 derece iniş ve çıkış boyunca sulara girip çıkması   başka bir çok  özellikler aranıyor. O da bu dönemde yapılmış önceden değil.  Yapılmak için çaba ve gayret var satılan bir şey mi var Hayır!  Demek ki gerzekliği bırakıp iyi  okuman anlaman gerekiyor! Ana tamir bakım atolyeleri eğer seri üretim hattı haline getirilirse gurur duyacağız  bu da Türkiye de ilk olacak bir kez daha yalancılara şamar gibi oturacak!  Hadi ikile bakiiim!  Çaktırmadan ufak ufakk.

  • Mucise Reis ;)06 Mart 2022 12:16

    Altay tankı yapıldı. protetif yapıldı. seri üretime alt yapı yapıldı. sonra ihale başka birine verildi. :D yani yazdıkların bir olay ile çürüyor. Bu işlere siyaset karıştı. Dediğinb gibi değil o işler. İha sistemler öncesindede vardı. Fakat ilgili ekip destek bulamadı, sonra eklip diğer destek bulan firmalara yavaş yavaş kaydı. Hep atmasyon yazıyorsun. google kullanmyı bilmiyorsun :D hacı hoca üfürükçü ne söylerse onlarla hayal dünyanı dolduruyorsun :D Her başarıya kucak aaçan, siyasetten uzak özel sektöre hep destek veren bağımsız devlet kurumları olursa, yapılanların 5 katı rahatlıkla yapılabilir.

  • baran06 Mart 2022 12:06

    Gerzek Musti ben o sektörde çalıştım yıllarca!  Bana hikaye anlatma!  Kafanda  kurduğun zırvalarlar karşıma çıkma!  Bilmediğim değil bildiğim konuları yazıyorum.  Hayatınız yalan ve iftira!  Tank fabrikası satıldı demek te ayrı bir alçaklıktır.   Defalarca anlatıldı bu fabrikaya tank üretmek için  anlaşmalı ortak alındı diye her türlü ayrıntı detaylı şekilde anlatılmasına rağmen  hayvanatlar ağzına pelesenk etmiş sattınız da sattınız. Böyle alçaklara zopa haktır.  Olur da bu kadar mı odun olunur?  Demek ki olunuyor! 

  • Muatafa06 Mart 2022 10:53

    Biraz daha araştır damat yokten yapan vardı.Hemdw devletin kendisinin vardı. Yapılmasın diyen yok iyi anla tek taraflı yapılıyor yapılan 10 senedir bizde uğraşıyoruz 600 milyonluk teşvik damada Afrika'ya ,30 milyon dolar yardım yapıyorum ama siha alma şartıyla ..ucuz hırsızlık bunlar birileri 5-10 bin çalıyor diye yıllarca yatıyor birileri milyon dolarları götürüyor sıkıntı bu.hala da 5-6 tane yapan var bunu irili ufaklı 250 bin doları ver alibabada var çin bı hayli yapan var

  • ALPTUĞ05 Mart 2022 22:52

    Yiğidim sen bayrağımızı dalgalandırmaya devam et eleştirmek için daha iyisini yaparsın konuşursun it ürür kervan yürür ALLAH yolunu  açık etsin TÜRK MİLLETİ arkanda.

  • EKRİST05 Mart 2022 22:43

    Tüm dünya hayran kalıyor ama bu zat ve chp zihniyeti buna karşı çıkıyor.demek ki ülkeyi kürdistan olarak ikiye mi böldüreceksiniz.

  • Baran06 Mart 2022 12:22

    Aşağıdaki fetocu it nasıl da belli ediyor kendini!  Nasıl bir kansız olduğunu?   Bak pinokyo maymun  Amerika Türkiye den çekinmese çoktan Türkiye nin canına okur.  Hiç heveslenme kansızlara kırmalara iktidar yolu kapalı!  Allah belanızı verecek o da aybir konu ve en önemlisi Allah ın vurduğunu kimse kaldıramaz.  Hep görüyoruz görmekteyiz.  Fazlasını da göreceğiz.

  • pinokyo seni..06 Mart 2022 10:38

    o hayran kalan ülkeler neden satın almıyor peki 3. dünya ülkeleri alıyor ?

  • hedef kızılelma05 Mart 2022 22:12

    bu vatan haini tum yaratıkların cinsi cibilliyeti,soyu sopu araştırılmalıdır.görulecektir ki bu kansızlar turk degil hepsi birer haindir.

  • baran05 Mart 2022 23:26

    Bilinmeyen bir şey değil zaten bu!  Bile bile bu alçakların kuyruğuna yapışanlar düşünsün. Bunun hesabını Allah sorar!  

  • Ali Taş05 Mart 2022 21:26

    Eyyy kaşıntılı chp milleti kolkanat gerdiğiniz hdpkklı ların korkulu rüyası iha ve sihalardı Size nooldu nerenize çarptı bu iha siha

  • xyz05 Mart 2022 20:34

    Arkadaşlar neden hepiniz SİHA ve İHA'cı oldunuz. Kaçınızın eli bir SİHA veya İHA'ya değdi. Keşke bunlar yapılırken bunları Cumhurbaşkanı damadı olarak başarmasaydı. Yaptığı her şeye gölge düşüyor.

  • baran05 Mart 2022 23:45

    Niye lan?  Başkanın damadı olmak aşağılanmanın gereği mi oluyor?   Acaba sen insan mısın bir aynaya bak? İnsan icraatları ile fiilleri ile konuşulur.  Geçmiş zamanlarda bir Siyasinin oğlunun yemediği halt yoktu!  Televole programlarında çok az yer verilir es geçilirdi.  Bu insanlar çok azını yapsa şimdi söylemediğin kalmazdı.  Ama öyle değil sen gibi züppelere soytarılara alçaklara rağmen gece gündüz bu milletin hayrına çalışıyor.  Hepinize KAPAK olsun.  

  • manyak herif05 Mart 2022 22:53

    koçum sen ne ayaksın.açık açık ne demek istiyon söyle .sıkıntın nedir bilelim.

  • Tufan05 Mart 2022 21:16

    Ne saçma yazıyorsun. Herkesin eli sihaya değemez zaten. Oyuncak mı bu? Bunlar devlet sırrı olarak geliştirilen teknolojiler. Selçuk bey zaten söyledi değil mi "bize bürokratlar dedi siz yapamazsınız boşverin bu işleri" diye. Damat olması sadece bürokraside hızlı ilerlemesini sağladı. Yoksa bu içimize yerleşmiş ajan ve vatan haini bürokratlar hiçbirşey yapmamıza izin vermezdi. Erdoğan bu ülkede milli silah sanayini başarılı hale getiren adamdır. Erbakan kurmuştur ama işler hale getirememiştir. Siyaseten Erdoğan gibi başarılı olamamıştır. Erdoğan'ın feraseti ve Selçuk Bey'in zekası sonucu bu sihalar şuan dünyada bir numara olmak üzere.

  • Selim can05 Mart 2022 18:46

    TSK, o oyuncaklarla son yıllarda en fazla Kandil'e vuruyor, en çok ses bundan geliyor. Sebeb-sonuç ilişkili korelasyon ve nedensellik bağlamında; kontrollü deneyle pozitif bilime katkı böyle bir şey..." Daha ne denebilir..! Anlayan anlar..

  • BOZKURT05 Mart 2022 18:44

    ONLAR OYUNCAKSA ŞAYET BUYURSUB KENDİ SÜLALESİ TOPKANSIN BAKALIM MAKETİNİ YAPABİLİYORLARMI...?? HODRİ MEYDAN...

  • AHMET ÖZBİR05 Mart 2022 19:35

    "BOZKURT"um eline sağlık. Bu tiplerin detdi belli; " SİHA'LARLA TERÖRİSTLERİN KÖKÜNÜ KURUTUYORUZ!" Ona ağlıyorlar, kan ve gözyaşı döküyorlar!..

  • Bağımsız Düşünce05 Mart 2022 18:26

    Medyada hiç bir iha veya siha'nın test uçuşu sırasında kırıma uğradığı haberini gördünüz mü ? YOK.  Peki neden ? Çünkü sistem İsrail'e ait .  Ve bu bilgiye sahip bir avuç insan maalesef hayatını kaybetti ! Korgeneral Osman Erbaş bu isimlerden biridir .

  • AHMET ÖZBİR05 Mart 2022 18:18

    "KATRANI KAYNATSAN OLUR MU ŞEKER, CİNSİNİ SEVDİĞİM CİNSİNE ÇEKER!" Allahına canlar kurban olsun vatansever, haindöver kardeşim Sn. Selçuk Bayraktar, SANA BAYRAK SELAM DURSUN, MİLLET İSE KESİNTİSİZ DÜADA BULUNSUN.

  • xyz06 Mart 2022 16:34

    Ahmad sana para veresin geldi. O ne övme ya. Sn 'ı bile eklemeyi unutmuyorsun. Dikkatli yaz seni trol falan zannederler.

  • Vatandaş 05 Mart 2022 23:08

    Marketlerde yağ kalmamış