E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSamsunspor Başkanı: Fenerbahçe 2 puanı aptallığından verdi---

Samsunspor Başkanı: Fenerbahçe 2 puanı aptallığından verdi

Samsunspor Başkanı: Fenerbahçe 2 puanı aptallığından verdi
04 Şubat 2024 - 17:23 borsagundem.com

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray'a 2-0 kaybettikleri maçın ardından ortaya çıkan polemiklere cevap verdi.

Trendyol Süper Lig'de kümede kalma savaşı veren Samsunspor'da başkan Yüksel Yıldırım, 2-0 yenildikleri Galatasaray maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Açıklamaları gündeme damga vuran Yüksel, "Fenerbahçe bize 1 puan verdiyse, aptallığından verdi" ve "Türkiye'de şike var dedim. Benim şampiyonluğum çalındı dedim. Kimse beni dinlemedi. Ben böyle bir adamken, şimdi gidip de Galatasaray'a vereceğim maçı, böyle bir şey olabilir mi?" ifadelerini kullandı.

"ALİ KOÇ'TAN 3 TANE OYUNCU İSTEDİM, VERMEDİ"

Yüksel, sosyal medyada eski Galatasaraylı oyuncular Okan Kocuk, Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç'ın sarı-kırmızılılarla ile oynanan maçtaki performanslarının eleştirilmesiyle başlayan polemik için, "Söyleyecek bir şey yok ki, aptallık. Fenerbahçeliler saldırıyor. Biz maça puan ya da puanlar almak için çıkacağız dedim. Küme düşmemeye oynuyoruz, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray bizim rakibimiz değil ama alacağımız 1 puan altın değerinde, 1 puan bizi kümede tutar dedik. Daha ilk dakikalarda 2 tane saçma gol yedik. Ondan sonra millet biz Fenerbahçe'den 1 puan aldık diye bizde üç tane Galatasaraylı futbolcu oynuyor. Bunun ikisi bizim satın aldığımız oyuncular. Bir tanesi kiralık Taylan. Fenerbahçeliler saldırıyor. Ben Ali Koç'tan 3 tane oyuncu istedim, vermedi. Galatasaray'dan oyuncu alıp da Fenerbahçe'ye karşı oynayınca böyle bir şeyler söylenmesi çok ayıp şeyler." dedi.

Beşiktaşlı futbolcu Trabzonspor maçında görev yapamayacak

 

Beşiktaş, Trabzospor'u ağırlıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali04 Şubat 2024 22:24

    Saçmalamış. Bize futbolcu verseydi aptallar 2 puan alırdı demeye gelmiş gibi olmuş konuşmayı bilmiyor daha.

  • Sedrettin Özdemir 04 Şubat 2024 18:17

    Trabzon omurgasızları cinconun paf takımı gibi. YAZIKLAR OLSUN YUH OLSUN

  • Yorum04 Şubat 2024 17:42

    Ortaya karışık ama Bi yandanda doğru şeyler söylemiş ben fb den istedim vermedi ama gs verdi öyle olunca da sonuç bu şekilde tezahürat etti demiş kulağını ters elle göstermiş bu