E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSamsun'da 1919 metrelik Türk bayrağı açıldı---

Samsun'da 1919 metrelik Türk bayrağı açıldı

Samsun'da 1919 metrelik Türk bayrağı açıldı
18 Mayıs 2019 - 21:30 borsagundem.com

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Mücadelesi'ni başlatmak için silah arkadaşıyla birlikte Bandırma Vapuru ile 19 Mayıs 1919'da Samsun'a gelişinin 100'üncü yıl dönümü nedeniyle Samsun'da yürüyüş düzenlendi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak için Samsun'a çıkışının 100'üncü yılı coşkuyla kutlanmaya devam ediyor.

1919 metre uzunluğundaki Türk bayrağı, halkın ellerinde Atakum sahilinde taşındı. Atakum ilçesindeki Çobanlı İskelesi'nden başlayan Gençlik ve Bayrak Yürüyüşü, Gençlik Merkezi önünde sona erdi. Halk şiddetli fırtınaya rağmen 1919 metrelik Türk bayrağını taşıdı. 

Yürüyüşe, Atlı Jandarma Ekibi ve Astsubay Bando Takımı da eşlik etti. Yürüyüşe Vali Osman Kaymak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, izciler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

Çevredekiler de ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak yürüyüş yapanlara destek verdi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 19 mayıs 1919 samsun19 Mayıs 2019 09:14

    Haberi öyle bir gizlemişsiniz ki? anlamadım. zar zor buluyor bayram haberi., abuk subuk haberler ise ana menülerde geziyor.... 19 mayıs Atatürkü Anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun. Bitmeyen bu sevgi, yılmayan bir gençlik, daim Türkiye Cumhuriyeti.Yaşa var ol kurucu lider sonsuza kadar devrimlerinde modern Türkiye... Kalbimize senin gibi girebilen bir başksı olamaz. Devrimlerinin izinde, yoldan çıkanı da, yoluna sokarak ileriliyoruz hedeflerine doğru...

  • Gerçek.19 Mayıs 2019 03:28

    O bayrak altında kaç hdpli var gördünüz mü. Oylarını istemiyi biliyorsun soksana altına . Kaç kilometrekare toprağa anlastinizda oy verip alıyorsunuz hainler.

  • : )19 Mayıs 2019 12:19

     sanırım yeni haberlerden haberin yok, açda oku cahil herif.. apo avukatları ile görüşüyor ve görüşmesidne sıkıntı yok dendi. hatta mehmeti gönderdim dedi cumhurbey aponun kardeşi görüşebilir diye. 2 günlük olaylar bunlar. yani hdp diyon, bişeler diyonda gündemden haberin yok goole yada youtube bak görürsün. şimi sen cumhurittifakınamı laf sokmaya çalıştın yoksa millet ittifakına mı? anlayamıyorum :D kafan çok karışmış. yazdıklarımı ben deil, birebir devlet kademesindekilerin resmi görüntulu açıklamaları. o bakımdan rahat rahat yazabilirim senin gibi iftira olmaz yani, çamur at izi kalsın..