E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞampiyon Fenerbahçe olur---

Şampiyon Fenerbahçe olur

Şampiyon Fenerbahçe olur
11 Mart 2015 - 13:26 borsagundem.com

Ligin bitimine 11 hafta kala şampiyonluk hesapları karışırken, bazı spor yazarlarından da tahminler gelmeye başladı

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar,  Sabah gazetesine yaptığı değerlendirmede Fenerbahçe'yi şampiyonluğa yakın gördüğünü dile getirdi. İşte Çakar'ın şampiyonluk tahmini:

"40 Yıldır bu işin içindeyim, Üç Büyük arasında böylesine bir şampiyonluk yarışına rastlamadım. Üstelik Üç Büyük sadece bir puan fark ve averajla sıralanıyorlar. Bu Türk futbolundaki heyecanı çok artırıyor ama kurumların sorumluluğu da bir o kadar önem kazanıyor. Artık bırakın hatalı kazanılacak bir puanı, hatalı kazanılacak bir gol bile şampiyonlukta etkili olacak. Mesela  Galatasaray ile Fenerbahçe'nin ikili averajları bile aynı oldu. Artık genel averaja bakılacak. Dolayısıyla Allah son 11 haftada hepimizin yardımcısı olsun. Fikstüre baktığımız zaman Fenerbahçe'yi rakiplerine göre daha şanslı görüyorum."

ÖMER ÜRÜNDÜL: BİRİNCİ FAVORİM GALATASARAY...

Usta yorumcu Ömer Üründül de Galatasaray'ı şampiyonluğa en yakım takım olarak gördüğünü belirtti. Üründül'ün yorumu şöyle:

"Fenerbahçe'nin her zaman söylediğim gibi kalesinde, defansında ve orta sahasında problem yok, ama forvetleri çok yetersiz. Bugüne kadar kafa kafaya gelinmesindeki en büyük artıları da ligin en iyi oturmuş pas trafiğine sahip takımı olmaları. Galatasaray kopuk kopuk futbol oynuyor ama iyi oynamasa da kaleden en uca kadar neticeye tesir eden  oyunculara sahip.  Beşiktaş'ın belli bir düzeni var. Dikine ve tempolu oynuyorlar. Oyun anlayışlarında fizik güç önemli rol tutuyor. Ağır maç trafiği en büyük handikapları. Benim yarıştaki birinci favorim Galatasaray ikinci favorim ise Fenerbahçe."

BÜLENT TİMURLENK:  ŞAMPİYONLUK YOLU DERBİLERDEN GEÇER

11 haftanın uzun bir süre olduğunu dile getiren Bülent Timurlenk, yarışın 33. haftadaki Galatasaray - Beşiktaş derbisine kadar süreceğini öne sürerek şu yorumlarda bulundu:

"Fenerbahçe derbiyi kazanarak, önemli bir virajı döndü ama bir puan önünde yer alan Galatasaray ve Beşiktaş halen kendi göbeklerini kendileri kesebilirler. Fenerbahçe öncelikle Brugge yorgunu Beşiktaş'ı geçmeye çalışacak. Galatasaray'ın kaybettiği derbinin ardından  Trabzon'da beraberlik kredisi kalmadı. 11 hafta uzun bir dilim. Sakatlıklar ve cezalıları ön görebilmek mümkün değil. Melo'yu kaybeden Galatasaray, Sosa'sız Beşiktaş ve Diego'yu kazanan Fenerbahçe. Haftanın morallisi elbette İsmail Kartal'ın takımı ama bu yarış Galatasaray- Beşiktaş derbisinin olduğu 33. haftaya kadar sürer. Sonuçta en az hata yapan teknik adam ilk şampiyonluğuna ulaşacak. Bunun yolu da  Ersun Yanal (Trabzon-Galatasaray, Trabzon-Beşiktaş) ve Şenol Güneş'ten (Fenerbahçe-Bursa) geçer."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)