E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSahte ilanla dolandırıcılığa 4 yıl 2 ay hapis cezası---

Sahte ilanla dolandırıcılığa 4 yıl 2 ay hapis cezası

Sahte ilanla dolandırıcılığa 4 yıl 2 ay hapis cezası
29 Mart 2023 - 13:12 borsagundem.com

İnternette sahte kiralık otomobil ilanı verip, Cezayir uyruklu Abdelkrım Khelouı'yu 12 bin lira dolandıran Gamze Oturmaz, nitelikli dolandırıcılık suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ankara'da yaşayan Abdelkrım Khelouı, 5 Kasım 2021'de internet sitesindeki ilanda gördüğü otomobili 1 aylığına kiralamak için sayfada bulunan banka hesap numarasına 7 bin, 4 bin ve 1 bin TL olmak üzere toplamda 12 bin lira para gönderdi. Buna rağmen aracı teslim alamayan Khelouı, dolandırıldığını anlayarak şikayette bulundu. Soruşturma sonunda Khelouı'nın parayı yatırdığı hesabın sahibi Gamze Oturmaz hakkında 'bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık' suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Ankara 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz yargılanan Gamze Oturmaz, "Benim adıma bütün yasal olmayan işleri gerçekleştiren İstanbul'da bulunan A.A.'dır. Benim kesinlikle hiçbir alakam yoktur. Üzerime atılı olan suçlamayı kabul etmiyorum" dedi. Mahkeme heyeti Gamze Oturmaz'a, 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi.

SEC'den Tron'un kurucusu Justin Sun'a dolandırıcılık davası

 

Kripto patronuna dolandırıcılık davası

 

İstanbul'da devre mülk dolandırıcılığı: 110 gözaltı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN KARTAL29 Mart 2023 17:31

    Bence hapis yatmaz ki iyi halden bir kaç mahkeme sonra sebest kalır yada bir üst mahkeme yada yargıtay o da olmaz sa anayasa mahkemesine gider sebest kalır.30 tane suç işleyenlerin dışarıda gezdikleri tv lerdeki haberlerden öğrenmekteyiz.Adam öldüren hapiste yatmıyor ki.

  • Mucise Reis : )29 Mart 2023 13:24

    E keşke birde yakalandığı hastaneye ATAMA yapsalar idi :D Allah razı olsun bir boşluğu kapatmış hanım kızımız. önlükle gezinip sohbet etmesi bile oy olarak dönmüştür malum : )) ..E be kızım madem diploman yok, git cumhurbaşkanı adayı ol Baybay kemal ile yarış :D (editör yayınla Bay Bay Kemal böyle eleştrrel şeylere kızmam diyor, güler geçerim diyor...)  Danscı olsa bu kız Muhabber adını yazardım... diplomalı doktor çünku.