E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'da şiddetli soğuklar enerji tüketimini artırdı---

Rusya'da şiddetli soğuklar enerji tüketimini artırdı

Rusya'da şiddetli soğuklar enerji tüketimini artırdı
27 Ocak 2024 - 17:59 borsagundem.com

Rusya'da soğuk havaların etkisi enerji tüketimine de yansıdı. Uzmanlar, yılbaşından bu yana enerji tüketiminde yüzde 4,9'luk bir artış yaşandığını açıkladı

Rusya’da yılbaşından bu yana enerji tüketimindeki artış, şiddetli soğuk hava koşullarına rağmen yüzde 4,9 olarak gerçekleşti. Birleşik Enerji Sistemi Sistem Operatörü Başkanı Fedor Opadçiy tarafından “Rusya” sergi ve forumunda düzenlenen “Enerji Günü” çerçevesinde gazetecilere yapılan açıklamada bu bilgi verildi.

Opadçiy, “Artış yüzde 4,9. Şu ana kadar soğuk hava nedeniyle (yılın başından bu yana) kümülatif toplamda böylesine büyük bir büyüme görüyoruz” dedi.

(Gazetemru)

Rusya'dan NATO tatbikatı uyarısı: Savaş riskini artırıyor!

Rusya bu yıl boru hatlarıyla gaz ihracatını artıracak

Rusya: Uçak Ukrayna roketleriyle vuruldu

Ukraynalı esirleri taşıyan uçak Rusya'da düştü

Rusya, Ukrayna'da sanayi tesislerini vurdu

Rusya ve ABD birbirini suçladı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çakır 28 Ocak 2024 14:11

    Çiğli belediye başkanı adayı murat gokcekaya başarılar diliyorum inşallah kazanır menemen belediye başkanı Aydın pehlivan kesin alır kayyum olarak çok güzel olumlu yönde ve çok başarılı inşallah çiğli ile menemen ak partili Aliağa MHP süper olur çok kalabalık nüfus inşallah bizi şu basiretsiz CHP yöneticilerinden kurtarirlar inşallah