E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya, Bulgaristan'a da gaz akışını kesti---

Rusya, Bulgaristan'a da gaz akışını kesti

Rusya, Bulgaristan'a da gaz akışını kesti
27 Nisan 2022 - 07:45 borsagundem.com

Moskova, Polonya'dan sonra ruble karşılığı satış talebinin karşılık bulmamasını öne sürerek Bulgaristan'a da gaz akışını kesti

Moskova, Polonya'dan sonra ruble karşılığı satış talebinin karşılık bulmamasını öne sürerek Bulgaristan'a da gaz akışını kesti. 

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)27 Nisan 2022 09:06

    Adamlar haklı. Herkes kendi ülkesi için mücadele ediyor. Bugün Rusya ırak gibi suriye gibi bir ülke olsa. Tepesinde ingiliz alman rus italyan fransız vb yüzlerc euçak geçer işagal ve bombalama ederdi. Şuan rusya güçlü ve gücünü korumak için her adıma karşı hamleler yapacak. rusya akdenize iner ise, o gücü toplar ise orada avrupalı sömürgeler ve ABd dömürgeleri stratejileri hepsi çift cephe olacak. Rusya gücü olsa şuan çift cepheleri oluşturur ama izin vermiyorlar. Rusya kendi bölgesidne hapis olsun istiyorlar. Ama rusya bu sıcak ve soğuk savaştanda kurtulacak gücü arıyor. Ben olsam bende yapardım aynını. Ruslar alışkın maaşsızda çalıştır. Avrupalı lükse alışkın yapamaz kaybederse konforunu. 2 güç olması TC için iyi değeri artar bölgede.

  • Ali27 Nisan 2022 09:06

    Borsalarda manipülasyon amacıyla sermayenin yaptığı işler

  • borsacı27 Nisan 2022 08:16

    zalimler dünyada baş belası ama dünyanında söz sahipleri abd ve rusya.

  • Mucise Reis ;)27 Nisan 2022 10:27

    Rusya olmasa hedef senin ülken olurdu : ) Biraz da gene unsuru bakmalıyız. ırak varken suriye varken incilirk altın idi. şuan incrlik altın deil ve f 35 ler veirlmiyor. ama geçmişte f 35 lere bizleri ortak ettiler incirlikte türklerde f35 olursa hava sistemleri f 35 lere göre kurulu tesisleri olur bizde abd olarak aynı uçaklarımızı kullanırız diye. ama şuan o yok ... rusya olmaz ise bu sefer farklı senaryolar gelecek başımıza abd tarafından

  • Pala27 Nisan 2022 08:12

    Yaz geldi artık,kesebilirler