E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıRogers hangi yatırım aracını seçti!---

Rogers hangi yatırım aracını seçti!

Rogers hangi yatırım aracını seçti!
13 Aralık 2013 - 06:38 borsagundem.com

Ünlü yatırım uzmanı Jim Rogers, şu anda gümüşe yatırımı altına tercih edeceğini söyledi

14 yıl sonra ilk kez yatırımcısına para kaybettirecek olan ve 1981 yılından bu yana en kötü yıllık performansını yaşayan altına bir darbe de piyasa gurusu Jim Rogers’tan geldi.

Dünyanın en büyük altın ve değerli maden yatırım danışmanlığı Bullion Vault’un sorularını yanıtlayan Rogers, şu anda değerli metallere yatırım yapmadığını ancak yapmak zorunda kalsa altını değil gümüşü seçeceğini söyledi. Rogers, “Şu an ne altın ne de gümüş alıyorum. Ama bir gün almak zorunda kalırsam gümüşü tercih ederim çünkü gümüş daha ucuz bir yatırım” dedi. Yatırım gurusu, “Eğer iki değerli metalde şu anki seviyelerinden çok daha aşağı seviyelere gerilerse, umarım ikisine de yeteri kadar yatırım yapacak kadar akıllı davranabilirim” diye devam etti.

ALTIN DEĞER KAYBETTİ

Altının onsu dünkü işlemlerde 20 dolar değer kaybetti. Rogers, değerli metalin ons fiyatının artışında Hindistan’ın etkisi olduğunu söyledi. Yatırım uzmanı, “Altındaki düşüşün arkasında Hindistan var. Hindistan dünyanın en büyük altın alıcısı. Son dönemdeki alımlarını azaltması altın fiyatlarında düşüşü beraberinde getiriyor” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)