E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRıza Kayaalp gümüşte kaldı---

Rıza Kayaalp gümüşte kaldı

Rıza Kayaalp gümüşte kaldı
16 Ağustos 2016 - 00:36 borsagundem.com

2016 Rio Olimpiyat Oyunları güreş branşında grekoromen stil 130 kg finalinde Rıza Kayaalp, Kübalı Mijain Lopez'e finalde 6-0 mağlup olarak altın madalyayı kaçırdı

2016 Rio Olimpiyat Oyunları grekoromen güreş 130 kiloda altın madalya umudumuz Rıza Kayaalp, finalde Kübalı sporcu Mijain Lopez'le karşılaştı. Kayaalp, 6-0 mağlup olarak gümüş madalyada kaldı.

Kayaalp, ilk saniyelerde verdiği puanlarla devreyi 5-0 geride tamamladı. İkinci devrede de güreşçimiz, kendisinden uzun boylu rakibi karşısında etkili olamadı ve bu devrede bir de ihtar puanı aldı. Karşılaşma Lopez'in 6-0 galibiyetiyle sona erdi. Bu sonuçla Kayaalp gümüş madalyada kaldı. Türkiye, Kayaalp'in madalyasıyla Rio'da ikinci gümüş madalyasını almış oldu. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN RIZA'YA MORAL TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, milli güreşçi Rıza Kayaalp'i telefonla arayarak final maçı öncesi başarı diledi.

Bu karşılaşma öncesi Kayaalp'i telefonla arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, Türk sporcuyu motive ederek başarı dileklerini iletti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)