E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRestoran sahibi müşterisini öldürdü---

Restoran sahibi müşterisini öldürdü

Restoran sahibi müşterisini öldürdü
09 Ocak 2020 - 12:25 borsagundem.com

Konya'da bir restoranda işletme sahibiyle müşterisi arasında hesaba itirazla başlayan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı

İddiaya göre, Bekir D. (24) ve Yavuz K. (33), Selçuklu ilçesindeki bir restoranda eğlendikten sonra, hesabı ödemeden çıkmak istedi.

Peşlerinden giden işletme sahibi İsmail D'nin (39), iki müşteriden hesabı ödemelerini istemesi üzerine aralarında tartışma çıktı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Yavuz K. tabancayla havaya ateş ederek İsmail D'yi yaraladı. Omzundan yaralanan İsmail D. de tabancasını çekerek Bekir D'ye ateş etti.

Çevredekilerin ihbarının ardından olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, iki yaralıyı kentteki farklı hastanelere kaldırdı.

Bekir D, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İşletme sahibi İsmail D'nin ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

Öte yandan İsmail D'nin polise verdiği ifadesinde, Bekir D'yi öldürmek için değil korkutmak amacıyla ateş ettiğini söylediği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Agah var10 Ocak 2020 17:44

    Her şeyin başi cehalet oku oku oku

  • ...09 Ocak 2020 13:48

    dikkat edin 2 kişidede silah var.. biri çekince diğeride çekmiş.. birde silahsız insanları düşünün bizler nasıl ticaret edecez?  canı sıkılan silah çekiyor. ruhsat verenler herkese silah vermemeleri yaş sınırı bile arttırılmalı 4 yaş altındakilere çok zor verilmeli. 55 yaş üzerine  verilirken daha ağır maddeler gelmeli. vb..vb..

  • Selahattin Ölmez09 Ocak 2020 21:49

    mesele hesabı ödememe meselesi .hesabı canı ile ödemiş birde öbür dünya ya tehlikeli şekilde gitmiş.öldürende aynı şekilde.