E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporReal Madrid, Arda Güler’i satın alıyor---

Real Madrid, Arda Güler’i satın alıyor

Real Madrid, Arda Güler’i satın alıyor
06 Temmuz 2023 - 08:28 borsagundem.com

Arda Güler, Real Madrid ile anlaştı. Öte yandan, Arda'nın babası Ümit Güler'in yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

Fenerbahçe için sezonun en kritik konusu olan Arda Güler'in takımda kalıp kalmayacağı sorusu cevabını buldu.

Takımda kalmak istemediğini Başkan Ali Koç'a söyleyen 18 yaşındaki yıldız, Barcelona'nın yerine Real Madrid'in teklifini kabul etti. Arda bugün ailesiyle birlikte İspanya'ya gidecek ve birkaç gün içinde sözleşmesini imzalayacak.

DİKKAT ÇEKEN RAKAMLAR

Başkan Ali Koç'un, “Kalma imkanı yaratan teklifler vardı ama Arda Fenerbahçe'de kalmayacak, çünkü kalmak istemiyor” sözleriyle duyurduğu ayrılıktaki rakamlar da ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin de mutlu olacağı bir teklifi Real'e şart koşan genç yıldızın talebiyle transfer; 20 milyon Euro bonservis, 10 milyon Euro bonus olmak üzere toplam 30 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay ile noktalanacak.

BABA ÜMİT GÜLER’DEN PAYLAŞIM

Öte yandan, Arda Güler’in babası Ümit Güler, WhatsApp durum bölümünde bir hikaye paylaşarak Real Madrid transferini onaylamış oldu. Ümit Güler, sosyal medyada Arda Güler’in Real Madrid’e gideceği mesajı veren bir videoyu paylaştı.

Ayrıca Ümit Güler, Arda Güler’i Fenerbahçe’ye ihanet etmekle itham edenlere tepki gösteren bir mesajı retweet ederek genç futbolcuya tepki gösterenlere göndermede bulundu.

İşte Ümit Güler’in retweet ettiği o paylaşım:

(Sözcü)

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Arda Güler için net açıklama

 

Arda Güler dünya deviyle anlaştı

 

İşte Barça'nın Arda Güler'e ve Fenerbahçe'ye teklifi...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ06 Temmuz 2023 11:40

    Şuana kadar giden genç futbolcu kardeşlerimiz avrupa da bir türlü tutunamadı ve bir sene sonra hepsi silindiler.umarım akibeti öyle olmaz.çünkü avrupada futbol çok sert ve profesyonel.

  • Kaçan Grup 06 Temmuz 2023 09:21

    Ali Koç ne kadar boş beleş bir insansın, sen Arda'nın çeyreği kadar bile değilsin

  • baran06 Temmuz 2023 09:15

    İnşallah diğerlerine benzemez.  İki yılda Türkiye ye geri dönmek zorunda kalmaz. Şöhret ve servet bizim insanımıza hiç yaramaz en fazla da futbolcularda  ayan beyan belli ediyor.  İlginçti yabancı futbolcular  bu konuda daha tutarlı!  Çabucak şımarıp ne oldum delisi olmuyorlar.