E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRamazan Bayramı'nda kaç gün tatil olacak---

Ramazan Bayramı'nda kaç gün tatil olacak

Ramazan Bayramı'nda kaç gün tatil olacak
25 Nisan 2022 - 07:39 borsagundem.com

2 Mayıs pazartesi günü başlayacak Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Milyonların merakla beklediği sorunun yanıtı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek kabine toplantısı sonrası gelecek


Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı bugün yapılacak. Toplantıda Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması da değerlendirilecek.

Toplantıda ayrıca Türkiye’nin iç ve dış gündemi ile ekonomiye dair gelişmeler, TSK’nın Irak’ın kuzeyine gerçekleştirdiği operasyon ile Rusya-Ukrayna savaşı ele alınacak.

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasına yönelik bir değerlendirmenin de yapılması bekleniyor. Ramazan Bayramının ilk günü 2 Mayıs Pazartesi olacak. Son günü ise 4 Mayıs Çarşamba gününe denk gelecek. Düzenleme yapılmaması durumunda bayram tatili 3 gün olacak. Bayram tatilinin 9 gün olması için 5 ve 6 Mayıs tarihlerinin de resmi ya da idari tatil ilan edilmesi gerekecek. İdari tatil ilan edilmesi halinde sadece memurlar 9 gün günlük izinden faydalanmış olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)25 Nisan 2022 10:05

    Hangi işçi ömründe 9 gün tatil yaptı ? covidde bile çalıştı insanlar o risklere rağmen... tatil kendilerine... Bence kanun çıkmalı ve tatil üreleri uzatılamamalı. Çalışmayan devlet kurumları oluyor. Devl kurumları kapalı olunca özel sektör açık olsada bir yerde tıkanıyor. Bence abartılı tatiller bitirilmeli. işçi ayda 4 pazar dinleniyorken siz kimsinizde haftada 9 gün dinleneceksiniz? hani ihracat lazımdı. hani üretim lazımdı hani makılanalar çalışacaktı?  : )) kendilerine tatil,  Yurtlara gidin sorun kaç öğrenci maddi imkansızlık yüzüne şehrinr gidemiyor? git-gel 500 tl bilet. 800 tl bilet. asli sorunlar varken, tatil etmek çok yakışıksız... 

  • Ali25 Nisan 2022 09:04

    Millete para harcatmak için 9 gün yaparlar.

  • Terkin adguzel25 Nisan 2022 08:07

    Büyük kar borsa yükseliş devamm