E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRafael Nadal'dan otel yatırımı---

Rafael Nadal'dan otel yatırımı

Rafael Nadal'dan otel yatırımı
16 Aralık 2022 - 12:15 borsagundem.com

Tenisçi Rafael Nadal otelcilik sektörüne giriş yaptı. Nadal, "Çok heyecanlıyım. Otelcilik sektörüne her zaman çok tedirginlikle baktım ama ikimiz de Mayorkalı olarak birbirimize güveniyoruz." dedi.

İspanyol tenisçi Rafael Nadal, Melia oteller zincirinin sahibi Escarrer ailesiyle anlaşarak otelcilik sektörüne yatırım yaptı.

Melia Uluslararası Oteller Grubu'nun sahibi Gabriel Escarrer ile anlaşan 36 yaşındaki Nadal'ın "Zel" adıyla kuracakları yeni oteller zincirinin tanıtımı Madrid'de yapıldı.

Escarrer ve Nadal'ın uzun zamandır bu proje üzerinde çalıştıkları belirtilirken, ilk otelin İspanyol tenisçinin doğduğu ve yaşadığı yer olan Mayorka'da 2023 yazında açılacağı bildirildi.

Gelecek 4-5 yılda Madrid, Paris, Londra'nın da aralarında olduğu farklı kentlerde 20 kadar "Zel" otel açılmasının planlandığı bilgisi paylaşıldı.

Nadal, yaptığı kısa açıklamada, "Çok heyecanlıyım. Otelcilik sektörüne her zaman çok tedirginlikle baktım ama ikimiz de Mayorkalı olarak birbirimize güveniyoruz. Zel ismi, dünyanın en güzel yerlerinden biri olan Akdeniz'in gökyüzünden esinlenerek konuldu." dedi.

İspanyol tenisçi, profesyonel kariyeriyle ilgili ise "Önümde oldukça karışık bir takvim olduğu doğru. 20 yaşında değilim ama jübilem olabildiğince geç olacak. Artık farklı sektörlerle de uğraşabilirim." değerlendirmesinde bulundu.

Nadal'a ABD Açık'ta büyük şok

 

Rafael Nadal, Fransa Açık’ta 14. şampiyonluğunu kazandı

 

Avustralya açık'ta unutulmaz final: Nadal tarih yazdı!

 

İspanyol tenisçi Nadal'dan Djokovic'e eleştiri

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)