E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporQuaresma: Fikret Orman artık benim için yok---

Quaresma: Fikret Orman artık benim için yok

Quaresma: Fikret Orman artık benim için yok
31 Ağustos 2019 - 19:21 borsagundem.com

Kasımpaşa'nın yeni transferi Ricardo Quaresma, Ankaragücü'ne yenildikleri maçın ardından Beşiktaş'tan ayrılış sürecini anlattı. Quaresma, "Başkan istemediği için oradan ayrıldım. Başkan benim için artık olmayan birisi" dedi

1-0 yenildikleri Ankaragücü maçını karşılaşma sonrası yayıncı kuruluş beIN Sports'a yorumlayan Kasımpaşa'nın yeni transferi Ricardo Quaresma, "Rakibimizden daha iyi oynadık. Kaleyi bulan tek şutları gol oldu. Önümüzde hala çok fazla maç var. Başımızı dik tutup devam etme ve daha iyisini yapmak için çalışma zamanı" dedi.

Beşiktaş'tan ayrılık sürecini de anlatan Quaresma, "Çok fazla konuşacak bir şey yok. Beşiktaş başkanı beni istemediği için ayrıldım. Beşiktaş'ta çalışanlara, orada bulunduğum sürece bana destek veren taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Kasımpaşa için mücadele etme vakti. Orada bulunan taraftarlara başkan hariç; çünkü başkan benim için artık olmayan birisi. Beşiktaş her zaman kalbimde olacak. Oradaki çalışanlara, taraftarlara bana gösterdikleri sevgi için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Portekizli oyuncu sözlerinin sonunda, "Beşiktaş başkanı için daha fazla konuşmaya gerek yok. Umarım siz de artık onunla ilgili soru sormazsınız. Artık Kasımpaşa'dayım ve burada bulunduğum için çok mutluyum" açıklamasını yaptı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...01 Eylül 2019 12:31

    herkes para için yaşıyor. kimse kimseye boyun eğecek hali yok. kimse kimseye eyvallah etmez. strateji uyarsa uzlaşırlar. uymaz ise uzlaşmalar. aralarındakı işlemler sadece ticari. kimse duygusal deil. q7 adam topçu. 1 yıl demek para demek. adam bugunle riçin kendini yeiştirdi. 1 yıl boşa gittimi.. 1 yaşı boşa uçtu demek. herke sprofesyonel. fikrette klub başarısı olurs aorada olur. yoksa oda gorevınden alınır. kurumsal firma ve sporcu ilişkileri. herkes hur ve özgur. bugun c partli yarın z partiye geçebilir onun gibi .  x firmadan çıkar k firmaya geçer çalışırsın. 1 yıl nedne boşa geçsin? alın terının karşılı ne ise ona gidersin. para için herkes çalışıyor.

  • Nihat01 Eylül 2019 11:28

    Avrupa takımlarının tükenmişleri burada şımartılıyor!   Sizce kabahat kimde?

  • CAFER KILIÇ01 Eylül 2019 11:20

    emrah arkadaş futbol külüpleri birer a.ş.dir ve profesyonelliktir.bir futbolcu verimli ise iş verirsin yok sa biletini kesersin.eğer duygusallık yapar isen asla kazanamazsın.

  • ALAATTİN CAMGÖZ31 Ağustos 2019 21:38

    ulan sen kimsin sen bir şirkette paralı bir işçisin.patrona nasıl kafa tutuyorsun.böyle kafanı keserler bir anda.

  • köle izaru01 Eylül 2019 12:29

    sanki köle aldılar adamı... Dünyada fuzüli masrafsın...

  • Emrah01 Eylül 2019 00:12

    Ne patronu neyin patronu Fikret Orman kongrede seçilmiş başkandır beşiktaşın sahibi değil bu dediğin yorum ingiliz kulüpleri için geçerlidir.eleştiri yapar başkana ne var bunda ayrıca iyi para kazandı ricardo Quaresma.