E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin'den flaş Türkiye açıklaması---

Putin'den flaş Türkiye açıklaması

Putin'den flaş Türkiye açıklaması
26 Kasım 2015 - 12:58 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den Türkiye-Rusya ilişkilerine yönelik önemli açıklama

Kremlin Sarayı'nda 15 yabancı ülke elçisinden güven mektuplarını teslim aldığı törende konuşan Putin, “Sırtımıza indirilen darbenin ardından Türkiye’den hâlâ beklediğimiz yanıtları alamıyoruz. Türkiye'deki üst düzey siyasi ve askeri yönetiminden gerçekçi izahat ve özür gelmedi. Uçağımızı vurdukları için tazminat ödemeye hazır olduklarını da söylemediler. Nihayetinde uluslararası hukuk çiğnenerek yapılan bu davranışın sorumlularının cezalandırılacağı beyanı da gelmedi” dedi.

Reuters'ın haberine göre; Putin ayrıca, "Türk liderlerin Rusya-Türkiye ilişkilerini kasıtlı olarak çıkmaza soktuğu izlenimi var" iddiasında bulundu.

Putin, Salı sabahı sınır ihlali yapan Rus savaş uçağının Suriye sınırında Türkiye tarafından düşürülmesiyle ilgili daha önce de “Sırtımızdan vurulduk” açıklaması yapmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alp26 Kasım 2015 15:55

    ne halt işin var sınırlarımız içinde,sen özür dile bizden.bide ayasofya dan bahsediyor.niyetleri belli.

  • ibrahim ozel26 Kasım 2015 15:24

    tilki yuvana dön şeyh şamili unutma hain

  • Birisi1826 Kasım 2015 14:29

    Sen once rus karilarina sahip cik

  • c226 Kasım 2015 14:18

    yüz yıllardır sıcak denize inme mücadelesi, abd koalisyon güçleri ve nato ne kadar 2 yüzlü oldugunu bir kez daha gösterdi, ve tarihte oldğu gibi türkiye yine bunlara dersini verecektir !! kendilerini dünyanın hakimi sanan ucubeler osmanlı tokadının acısını unutmuşlar belliki.. az kaldı bir tokat daha geliyor ama bu sefer daha sağlam bize ait olan musul ve Kerkük ü geri alalım , mallar da öylece baksın..

  • huseyin26 Kasım 2015 13:42

    cocuk mu kandırıyosun diyen arkadaşın yorumunu beğenmeyen hangi milletten çok merak ettim

  • rusça26 Kasım 2015 13:38

    macera arıyorsan sonuçlarına katlanırsın daha türkiye birşey yapmış değil sen kimin için o bölgeyi temizliyorsun kiminle ittifak halindesin

  • çocuk mu kandırıyorsun26 Kasım 2015 13:37

    putin efendi sen 3 yıl önce akdenizde türk uçağı düşürmedin mi ? özür diledin mi ? o uçağı hangi silahlar ve uzmanlar düşürdü ? sen onu bunu bırak da türkiye sınırında ne arıyorsun ? çıkarın ne ? senin çıkarının olduğu yerde türkiyenin çıkarı yok mu ? kafana göre sınır çizmeye mi geldin ? abd ile yaptığın gizli anlaşmayı açıkla ondan sonra konuş

  • kemal26 Kasım 2015 13:12

    hadi be ordan. provoke edip ne kadar ileriye gidebilecegini test ediyordu.

  • selo26 Kasım 2015 13:10

    senin suriyede ne işin var,önce onu açıkla,dürziii