E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin, Türkiye ile mutabakatı kurmaylarıyla masaya yatırdı---

Putin, Türkiye ile mutabakatı kurmaylarıyla masaya yatırdı

Putin, Türkiye ile mutabakatı kurmaylarıyla masaya yatırdı
26 Ekim 2019 - 13:36 borsagundem.com

Kremlin Sözcüsü Peskov, Türkiye ve Rusya arasında Soçi'de imzalanan mutabakatla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Rusya Güvenlik Konseyi üyeleriyle mutabakatı masaya yatırdığını duyurdu.

Rusya Devlet Başkanı Putin’in, Rusya Güvenlik Konseyi daimi üyeleriyle bir toplantı yaptığını belirten Peskov, “Rusya ve Türkiye liderleri arasında yapılan mutabakatın uygulanması ve genel itibarıyla Suriye’deki durum hakkında kapsamlı bir görüş alışverişi yapıldı” dedi.

Peskov, Putin’in Güvenlik Konseyi üyelerine Soçi’de düzenlenen 1. Rusya-Afrika Zirvesi kapsamında yaptığı çok sayıdaki görüşme hakkında bilgi verdiğini de belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kamil26 Ekim 2019 22:59

    Teröristlerin başıyla , mazlum mu neydi , telekonferans yaptı Rusyanın güvenlik konseyi üyeleri. Bunlara da güvenilmez. Rus askerleri Kamışlı'da pkknın istemediği yerlere gir/e/miyormuş. Abd Suriyenin petrol kuyularını gasbederken ,korusunlar diye teröriestlere binlerce tır silah,malzeme verdi. Rusya'da fırsattan istifade Suriyeyi kotruyacağım ayağına sıcak denize,Akdenize indi.Lazkiyeye deniz üssü kurdu, hava alanları inşa ette. Emperyaller paylaştı suriyeyi, bize de 5 milyon safrayı ağırlamak düştü

  • mehmet26 Ekim 2019 19:06

    suriyenin petrol bölgeleri "coni" lerin elinde... nerede bu "yuri" ler... bi de suriye nin müttefiki olacaklar.. abd ve rusya aralarında suriye yi bölüşmüşler. Bizinm "Nuri" ler inş. muzaffer olacak tez zamanda.!