E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinPutin gay mi?---

Putin gay mi?

Putin gay mi?
05 Aralık 2013 - 07:18 borsagundem.com

Rusya lideri Putin hakkında ilginç iddialar ortaya atıldı

Rus siyaset bilimci Stanislav Belkovski (42), Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i anlattığı yeni kitabında oldukça ilginç iddialara yer verdi.

Belkovski’nin iddialarına göre Putin aslında alkolik bir babanın oğlu olarak ve resmi doğum tarihinden iki yıl önce dünyaya geldi. Annesi, ‘sevgisiz büyüyen’ Putin’i bir aileye evlatlık verdi. Elinde doğum kayıtlarına ilişkin bir belge olmadığını söyleyen Belkovski kendisi gibi bu durumu araştıran bir gazetecinin gizemli bir şekilde öldüğünü öne sürdü.

En iyi dostu hayvanlar

Belkovski, Putin’in ailesinden ayrı büyüdüğü için hayatı boyunca kendisine bir aile aradığını, Rusya’nın eski devlet başkanı Boris Yeltsin’i üvey babası, milyarder Roman Abramoviç’i de kardeşi gibi gördüğünü iddia etti. Siyaset bilimcinin bir diğer iddiası ise Putin’in insanlardan korkması üzerine. Buna göre Putin insanlardan kaçtığı için tüm boş zamanını hayvanlarla geçiriyor.

İlişkisi reklam

Belkovski politikacının en iyi arkadaşlarının Conny ve Buffy adlı köpekleri olduğunu söylüyor. Siyaset bilimci Putin’in eşcinsel olduğunu da iddia ediyor. Belkovski’ye göre Putin’in jimnastikçi Alina Kabaeva ile ilişkisi olduğuna dair iddia bir reklam çalışmasından ibaret. Putin’in ‘maço’ gibi gösterilmeye çalışıldığını iddia eden Belkovski politikacının gizli bir eşcinsel olduğunu savunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • lut kavmi de yok edilmişti bundan05 Aralık 2013 10:11

    öyle deme flemenko,unutma ki lut kavminin başına geleni neden Allah insanlara örnek diye veriyor?demek ki homoluk o ulusların başına bela olacaktır.bak hala lut kavmi o kadar yıl sonra rahat mı??bela hala onların başında sürüyor,mavi marmaraya baskın yapanlara da bela layık bence.

  • flamenco7205 Aralık 2013 09:25

    Tut ki Eşcinsel... so what..Şu anda nitelik bakımından dünyanın tüm liderlerlinden fersah fersah önde kıymetli bir adam...