E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin: Biden'ı başkan olarak tanımaya hazır değilim---

Putin: Biden'ı başkan olarak tanımaya hazır değilim

Putin: Biden'ı başkan olarak tanımaya hazır değilim
22 Kasım 2020 - 15:43 borsagundem.com

Rusya Başkanı Vladimir Putin, Joe Biden'ı ABD'nin başkanı olarak tanımak için hazır olmadığını belirtti.

Rusya Başkanı Vladimir Putin, herhangi bir ABD lideriyle çalışmak için hazır olduğunu fakat Joe biden'ın seçim zaferini tanımak için hala hazır hissetmediğini söyledi.

Pazar günü Rusya devlet televizyonuna konuşan Putin, "Amerikan halkının güvenini kazanmış herhangi biriyle çalışabiliriz. Fakat bu güven, muhalefet partisinin adayın zaferini tanıması halinde verilebilir ya da seçim sonuçları yasal olarak, hukuki bir şekilde onaylandıktan sonra." dedi.

Putin, Biden'ın seçim zaferinin usulen tebrik edilmemesinin altında yatan herhangi gizli bir sebep olmadığını belirtirken, böyle bir hareketin ABD-Rusya ilişkilerine zarar verip vermeyeceği sorusuna, "Zarar verilecek birşey yok, ilişkiler zaten mahvolmuş durumda." dedi.

Georgia'daki sonuçlar Biden'ın kazandığı yönünde tescil edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BORSACI22 Kasım 2020 19:19

    CHP VEKİLLER TÜRKİYEYİ ŞİKAYET ETMEK İÇİN ADATE SIRAYA GİRMİŞLER SABRIMIZ ZORLUYOR BU NASIL BİR İHANET ANLAM VEREMİYORUM.

  • Bankacı22 Kasım 2020 21:47

    Borsacı 100 sene beklersin diye düşünüyorum :) 

  • DALGIÇ22 Kasım 2020 20:07

    Zamanında  yanyana şarkı söyleyenler vardı methiye döşeyenler vardı şimdide bunu chp yapmış normal gelmeli Atatürk boşuna yazmamış nutuku

  • TARKUT TARKAN22 Kasım 2020 19:40

    çünku onlar alışmışlar.kriz, koas, ihtilale.ayrıca sen hiç duydunmu ALLAH rıza için bir tane proje ve vizyonlarını.ancak tüm konuşmalarında haklı kışkırtmak bir birlerine kırdırma sistemleri.chp li bir miletvekili çıkmıt çeviközmü dür nedir.yok suriye yok libya yok ırak çekileceğiz.abd nin uydusu olacağız diye çak çak bağırıyor.bu ülkenin kimse sınir uclarına dokunmasın.sabır eder sabır eder fakat günü geldiğinde fatura ağır olur.

  • Osman22 Kasım 2020 18:06

    Aklına geleni söyliycen cesur olacan Putin haklı seçim oldu bitti aylar geçti hala trump koltukta oturuyor biden omuz atıp kalk ordan demesi lazım.

  • Yusuf23 Kasım 2020 00:21

    Bu adamlar bide yatırım yapıyorlar burada.Dayıcım seçim olalı 1 ay olmadı daha hangi dünyada yaşıyorsunuz ? Ayrıca yeni başkan ocak ayında koltuğa oturacak. Bilginiz yok ama fikriniz aşırı çok.

  • Topal ördek dönemi22 Kasım 2020 21:49

    Osman biraz bilgi sahibi olup yorum yapman çok daha iyi olur.

  • Adamsin putin22 Kasım 2020 15:52

    Putin adamsin adam

  • fgfghf22 Kasım 2020 18:54

    hadi len rus hayranı herif.