E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPSG'nin teknik direktörü Christophe Galtier gözaltına alındı---

PSG'nin teknik direktörü Christophe Galtier gözaltına alındı

PSG'nin teknik direktörü Christophe Galtier gözaltına alındı
30 Haziran 2023 - 13:52 borsagundem.com

PSG'nin teknik direktörü Christophe Galtier, Nice'i çalıştırdığı dönemde takımdaki müslüman futbolculara karşı ırkçı söylemlerde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Fransa futbolunun son dönemdeki popüler teknik direktörü Christophe Galtier, Nice'i çalıştırdığı dönemde gönderdiği iddia edilen bir e-mail nedeniyle gözaltına alındı.

Nisan ayında, Christophe Galtier'in Nice'in eski futbol direktörü Julien Fournier'e Müslüman ve siyahi futbolcularla ilgili ırkçı söylemlerde bulunduğu e-mail basına sızdı.

3 YIL HAPİS CEZASI ALABİLİR

Fransız adli makamları, bu iddiaların ardından sezonun bitmesini bekledi. RMC Sport, Christophe Galtier ve oğlu John Valovic-Galtier'in, Nice dönemindeki ırkçı söylemleri nedeniyle açılan soruşturma kapsamında gözaltına alındığını duyurdu.

56 yaşındaki PParis Saint-Germain'in (PSG) Teknik Direktörü hakkındaki iddiaların ispatlanması durumunda, Fransız teknik adamın 3 yıla kadar hapis cezası ile birlikte para cezası alabileceği öne sürüldü.

"BU KADAR ÇOK SİYAHİ VE MÜSLÜMAN OLAMAZ"

Galtier'in Julien Fournier'e yolladığı e-mail'de "Sadece siyahi oyunculardan ve yarısı cuma günleri camiye namaz kılmaya giden pisliklerden oluşan bir takım. Bu kadar çok siyahi ve Müslüman olamaz. Takım bana uymuyor ve bu şehrin insanlarının istediklerine de aykırı. Dün gece restorana gittim ve herkes siyahlardan oluşan bir takımımız olduğunu söyleyerek bana takıldı" ifadelerinin yer aldığı iddia edilirken, bu olay başta Fransa olmak üzere Avrupa'da gündem olmuştu.

Fransa'da 2020/2021 sezonunda Paris Saint-Germain'in bir puan önünde şampiyonluk ipini göğüsleyen ve tarih yazan Lille'in o dönem kadrosunda Zeki Çelik, Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı başta olmak üzere birçok müslüman ve siyahi oyuncular yer alıyordu.

PSG'nin yeni teknik direktörü Galtier oldu

 

İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finalinin hakemine ırkçılık suçlaması

 

Chelsea Heung-min Son'a ırkçı tacizde bulunan taraftarın kombinesi iptal etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MERHALET KUŞUÖTMEZ30 Haziran 2023 23:24

    Karaktersizler o zenciler olmasa ülkenizde ne asker kalır ne ekonomi bunlar sizler sayesinde ayakta duruyorsunuz.onları gönderin fossızınz.

  • azmi30 Haziran 2023 14:44

    Zenci vatandaşlarınız olmasa takım kuramazsınız. Onlar sizin için velinimet Ne demeye kötü sözler söylersin. Hiç kimsenin hiç kimseyi küçümsemeye hakkı olamaz. Yaratan hepsini eşit yaratmış. Sen kimsin

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM30 Haziran 2023 14:06

    Asın gitsin böyle islam düşmanlarını.