E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor"Primler yatmazsa perşembe günü yokum"---

"Primler yatmazsa perşembe günü yokum"

Primler yatmazsa perşembe günü yokum
26 Eylül 2021 - 00:00 borsagundem.com

TFF 1. Lig'in 7. haftasında ağırladığı Adanaspor'u 3-1 yenen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Teknik Direktör Erkan Sözeri, maç sonrasında yaptığı açıklamayla rest çekti.

Evinde Adanaspor'u ağırlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, sahadan 3-1 galip ayrılırken maç sonunda Teknik Direktör Erkan Sözeri'den sert bir açıklama geldi.

Kulübe primleri yatırması için çarşamba gününe kadar süre veren Erkan Sözeri, "Şimdiye kadar yeterince tolere ettik, çarşamba gününe kadar primler yatmazsa perşembe günü ben yokum." ifadelerini kullandı.

Kulüpteki ekonomik sıkıntılara dikkat çeken Yardımcı Antrenör Mehmet Şimşek ise "Bu ligde gerçekten kolay maç yok. Kazandığımız için çok mutluyuz. Oyuncularımı gönülden tebrik ediyorum. Zor şartlarda maçı kazanmasını bildiler. Kulüp içinde bazı sıkıntılarımız var. Takım biraz geç kuruldu ve finansal zorluklar yaşıyoruz. Buna rağmen oyuncularımız iyi kenetlenip yürekten oynadılar. Önümüzdeki günlerde daha iyi olacağız diye ümit ediyorum." diye konuştu.

Barcelona, 17 yaşındaki Türk futbolcuyu renklerine kattı

En çok kazanan futbolcular belli oldu: İşte ilk 10

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • spor x26 Eylül 2021 10:32

    ...tir  git!  Ne yaptınız vatan mı kurtardınız?

  • Bak bak iyi bak26 Eylül 2021 20:56

    Mesela senin çalıstığın fabrika maasını yatırmasa ve maddi sıkıntıya düssen ve sana birisi yorumunun aynısını dese ki seninde bir halt kurtardığın yok ne olurdu tavrın?