E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPrens Harry ve Meghan Markle dev bir şirketler ağı kuruyor---

Prens Harry ve Meghan Markle dev bir şirketler ağı kuruyor

Prens Harry ve Meghan Markle dev bir şirketler ağı kuruyor
19 Ocak 2022 - 09:27 borsagundem.com

Kraliyet ailesinden ayrılan ve kendi paralarını kazanacaklarını açıklayan Prens Harry-Meghan Markle çifti, dev anlaşmalara imza atmak için büyük bir şirketler ağı kuruyor.

Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'nin vergi cenneti Delaware'de 11 şirketten oluşan bir şirketler ağı kuruyor.

İngiliz Daily Mail gazetesinin özel haberine göre, eyaletteki resmi belgeler çiftin yeni girişimini ortaya çıkardı.

Markle'ın avukatı Richard Genow tarafından 2020'den itibaren kurulan 11 şirket arasında, Prens Harry'nin milyonlarca dolarlık anı kitabı anlaşmasıyla ilgilenecek bir şirket de bulunuyor.

Ayrıca, Markle'ın çocuk kitabının haklarını koruyacak Peca isimli bir yayınevi de kuruldu.
Bazı şirketlerin de çiftin Archewell isimli derneğiyle ilgili şirketlerin haklarını koruyacağı belirtiliyor.

GÜÇLÜ BİR EKİP KURDULAR

İki çocuk sahibi çift, dev anlaşmalara imza atmak ve kamuoyundaki imajlarını geliştirmek üzere kurdukları şirketler ağı için güçlü ajanslar, avukatlar ve yayıncılardan oluşan bir ekip kurdu.

Şirket kayıtlarında, ünlülerin para gurusu olarak tanınan Andrew Meyer'in de ismi yer alıyor.

İngiltere Kraliyet Ailesi'ndeki görevlerinden ayrılarak dünyada şok etkisi yaratan Sussex Dükü ve Düşesi, Netflix ve Spotify'la milyonlarca dolarlık anlaşmalara imza atmıştı.

Prens Harry'yle 2018'de evlenen eski ABD'li oyuncu Meghan Markle, eşiyle geçen yıl Oprah Winfrey'ye verdikleri röportajda, Kraliyet ailesine ırkçılık suçlaması yöneltmişti.

Prens Harry hükümetten korumalarını istedi

 

Harry ve Meghan’ın Netflix projesi belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz19 Ocak 2022 17:25

    Maghan denen kadın sarayın hırçın prensi Harry'i kuklası yaptı. Allahtan İngiltereden kovdular yoksa İngiliz sarayında kan gövdeyi götürürdü. Maghen tam bir cadı.

  • Mucise Reis ;)19 Ocak 2022 11:23

    harry aşkı için prensliği bıraktı. Belliki megan asla kralıyet ailesine uygun bulunmadı. geçmişi ikinci evliliği vb. vb. ama harry gerçekten seviyor belliki bırakmadı kızın peşini. malum ingilizler denk millet. o kadar rahat ki herkeslerin bir alternatif destekledği bişeler var. hobisi felan. haftada 5 gun 40 saat çalışıyorlar. cepleri dolu. istediklerini alabilecek durumdalar. abuk subuk sandalyeler, biblolar, oyuncaklar makınalar eğlence hayatları eee kral kralıce magazın programlarına bayılıyorlar. yanı çokr ahat yapoarlar arkaşarında buyuk destek ve sermaye var. mılleti zengın ilgi gösterir.