E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaPoliteknik halka arzı ve geri alım programı---

Politeknik halka arzı ve geri alım programı

Politeknik halka arzı ve geri alım programı
27 Şubat 2014 - 11:25 borsagundem.com

Politeknik hisselerinin halka arzı bugün gerçekleşirken, geri alım programı ve kullanılacak fon miktarı da açıklandı

Politeknik Metal payları bugün birincil piyasada halka arz ediliyor. Borsada birincil piyasada haşlak arz edilecek olan Politeknik Metal hisseleri POLTK koduyla işlem görecek. Borsa'da ‘Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi’yle halka arz olacak olan  Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş., Gelişen İşletmeler Piyasasında işlem görecek. 750.000 TL nominal değerli hisseler için maksimum lot: 1.000 adet, fiyat 8,36 TL olacak.  Kapanış Tarihi ise 28.02.2014.

Hisse geri aım programı

Politeknik’ten yapılan açıklamada şirket paylarının yeni halka arzı nedeniyle Borsa İstanbul A.Ş.’de halka arz sonrası şirket paylarına yönelik  bir fiyat istikrarı tesis edilmemesi nedeniyle, halka arz sonrasında olumsuz fiyat dalgalanmalarının azaltılması, piyasalarda yaşanabilecek dalgalanmaların Şirket Hisselerinde aşağı yönlü sert dalgalanmalarının azaltılması ve piyasalarda oluşabilecek imkanların değerlendirilmesi amacıyla en çok 300.000 adet payın geri alımı için karar alındı. Geri alım için sağlanan kaynak tutarı ise 2.508.000 TL olarak belirlendi. Geri alım için uygulanacak fiyat aralığı sıfır ile 8,36 TL aralığında olacak. Geri alım programının süresi ise halka arzın gerçekleşmesi sonrasında işleme başladıktan sonra 12 ay olarak belirlendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Uzman27 Şubat 2014 19:22

    Dalgamı geçiyorlar . Geri alım fiyatı halka arz fiyatının altında olmamalı zaten düşerse yerine koyacaklar.