E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaPiyasalarda düzeltme yaşanabilir---

Piyasalarda düzeltme yaşanabilir

Piyasalarda düzeltme yaşanabilir
12 Ocak 2015 - 15:29 borsagundem.com

Goldman Sach'ın ABD hisse senedi baş stratejisti Kostin'e göre ABD hisse senedi piyasalarında düzeltme yaşanacak

Goldman Sach'ın ABD hisse senedi baş stratejisti David Kostin'e göre ABD hisse senedi piyasaları Şubat ayı sonunda cari rekor seviyelerden bir geri çekilme yaşayacak.
CNBC'ye konuşan Kostin, CFTC tarafından Cuma günü açıklanan spükalatör pozisyonların, bu pozisyonların son 5 haftada aşırı büyüme gösterdiğine işaret ettiğini belirterek, "ABD hisse senedi piyasaları gelecek 4-6 hafta içinde büyük olasılılıkla bir miktar geri çekilme yaşayacaklar. Bu, emtia vadelileri işlem verileri ile aşırı büyüme ile oldukça tutarlı olacak" diye konuştu. 
Kostin, bu düzeltme beklentisine rağmen 2015 yıl sonunda S&P 500'ün 2011 puan olacağı beklentisini devam ettirdi. Kostin ayrıca Fed'in faiz oranlarını bu yıl değiştirmemesi halinde S&P 500'ün 2.300 puana ulaşacağınıda tahmin etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KIZILBAŞ MİLLETİNDEN ALEVİ DİNİNDENİM12 Ocak 2015 21:40

    BU –TEKFEN- NEDİR BİR ÇOK SİTEDE Kİ YORUMLARA BAKIYORUM A YADA B HİSSESİ YADA Z HİSSESİ YADA Q HİSSESİNDE Kİ YORUMLARI OKUYORUM ADAM BAĞRINI AÇMIŞ Q HİSSESİNDE TEKFENDE BAHSEDİYOR HARBİDEN BU TEKFEN NE İŞ HERKES TE BİR TEKFEN MAĞDURİYETİMİ YOKSA TEKFENİ GÜNDEMDE TUTMA DERDİMİ BİR ÇÖZEBİLSEK..

  • nakitci12 Ocak 2015 18:06

    günlük haber kovalayıp işe yara bulunana atlamak doğru olabilir..Tmsan bi haberle tavan. Kordsa fabrika açiyor asyada çifttavan.. Ustalarında düşüncelerini takip edin..Kazanmahırsı adamı donundanda eder..

  • koydun cebime karı bugün.12 Ocak 2015 16:17

    bizimki de 60binlerden 88binlere bilançosuz geldi.

  • teel12 Ocak 2015 16:03

    ne oldu ulusal 30 hissesi tekfen inşaata her gün düşüyor.