E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıPiyasalar 'Başkanların gölgesinde'---

Piyasalar 'Başkanların gölgesinde'

Piyasalar 'Başkanların gölgesinde'
24 Eylül 2013 - 08:59 borsagundem.com

Piyasalar bugün TCMB Başkanı Başçı’nın açıklamalarını, PPK tutanaklarını ve S&P konferansından gelebilecek satır başlarını izleyecek

Turkish Yatırım  tarafından hazırlanan Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası Bülteni:
"Başkanların Gölgesinde…
Dün yeni haftayı bölgesel FED Başkanları’nın açıklamaları ararsında geçireceğimizden bahsetmiştik, dün ABD borsalarında bu açıklamaların takip edilmesi ile gevşeme hareketinin devam ettiğini, Süper Mario lakabını özlediğini düşündüren ECB Başkanı Draghi’nin LTRO açıklamalarının ise hisse senedi ve tahvil piyasaları üzerinde pek de etkin olmadığını izlemiştik.
Tatilden dönen Japonya tarafında ise yendeki değer kazancı ile satıcılı bir seyirin hakim olduğunu görüyoruz, dün tatil olduğu için Çin’den gelen imalat verilerinin tadını çıkaramamıştı.
Yurtdışında destekleyici bir hava olmaması nedeni ile dün yurtiçi piyasalarda da gevşeme eğiliminin devam ettiğini görmüştük, ABD’de bir yandan FED politikası konusunda görüş ayrılıkları devam ederken bir yandan da zaman sayacı ilerliyor, 1 Ekim de heyecanla bekleniyor, her ne kadar 1 Ekim’e dek son anda da olsa bir anlaşma olacağı umudu varsa bile bir tedirginlik de sözkonusu ki bunu da volatility index’in dünkü sert hareketinden görebiliyoruz.
Bu gündemde dün 97,680 puanı gördükten sonra kazançlarını silip gevşemeye devam eden Ekim vadeli endeks30 kontratta gün 95,500 seviyesinden tamamlandı ki bu seviye orta vadeli bakıldığında önemli
bir seviye, burada tutunulamaması 95,000 ve 94,350 seviyelerine yönelime neden olacaktır, aşağıda ise ana destek 92,500’de bulunuyor. Yükseliş denemelerinde ise 96,500/97,500 ve 98,700 seviyeleri hedefleniyor olacak diye düşünüyoruz.
Bugün TCMB Başkanı Başçı’nın açıklamalarını, PPK tutanaklarını ve S&P konferansından gelebilecek satır başlarını izliyor olacağız."
TURKISH YATIRIM ARAŞTIRMA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)