E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPhillip Cocu: Fenerbahçe benim için yanlış seçimdi---

Phillip Cocu: Fenerbahçe benim için yanlış seçimdi

Phillip Cocu: Fenerbahçe benim için yanlış seçimdi
03 Ekim 2021 - 09:54 borsagundem.com

Fenerbahçe’de kısa bir süre görev alan ancak başarısız sonuçların ardından takımdan gönderilen Phillip Cocu, “Kupalar için mücadele edeceğimizi düşünmüştüm. Ama gittiğimde karmaşık bir hikaye vardı.” dedi

Fenerbahçe’de 2018-19 sezonun başında büyük umutlarla göreve getirilen ancak alınan kötü sonuçların ardından 10. haftada vedalaşılan Phillip Cocu, sarı lacivertliler için ‘yanlış seçimdi’ değerlendirmesini yaptı.

‘Farklı bir kültürde olmanın zorluğu beni buraya çekti’
Akşam'ın aktardığına göre Hollandalı teknik direktör, PSV’deki başarılı günlerinin ardından neden Fenerbahçe’ye geldiğini şu sözlerle anlattı:

“Aslında yanlış zamanda yanlış seçimdi. 2018’de PSV’den ayrılmama herkes şaşırmıştı. 5 sezondan sonra 6. sezon olabilirdi. Başka bir yerde çalışmanın nasıl olacağını merak ettim. Fenerbahçe’de kupalar için mücadele edeceğimizi düşünmüştüm. PSV’yle kazandığım 3 şampiyonluktan sonra bunu istiyordum. Tamamen farklı bir kültürde olmanın zorluğu beni buraya çekti.”

'Düzeltmeleri 3 yıl sürdü'
Cocu, “Fenerbahçe’de karmaşık bir hikaye vardı. Kulüp UEFA kısıtlamalarından dolayı oyuncu alamıyordu ve başka sıkıntılar vardı. Şimdi UEFA kısıtlamaları kalktı ve yepyeni bir takımla Fenerbahçe yeniden zirvede ama bu karışıklıkları düzeltmeleri 3 yılı aldı” diye konuştu.

Fenerbahçe'de ocak öncesi yıldız isim için ayrılık kararı verildi!

İşte F.Bahçe'den ayrılan Cocu'nun yeni kulübü

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU03 Ekim 2021 12:10

    ülkede futbolmu var.teknik direktörler 20-30 kişi bilemedin futbolcularda hep aynı alttan yeni nesil genç futbolcu çıkartmıyorlar.bir teknik direktör bir kulübü çalıştırıyor başarısız oluyor başka kulupte hop.futbolcularda aynı.ülkede  futbol ve basın el ele kol kola onlarca senelerdir ortak hareket ederek icine ettiler.

  • yunus03 Ekim 2021 11:12

    Bedava para aldın,boşver,şimdi sıra diğerlerinde,,Feneri soyan soyana.

  • Fener03 Ekim 2021 10:51

    Abi merak etme sen , o karışıklık hala sürüyor.