E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPençe Yıldırım Harekâtı'ndan acı haber: 1 asker şehit---

Pençe Yıldırım Harekâtı'ndan acı haber: 1 asker şehit

Pençe Yıldırım Harekâtı'ndan acı haber: 1 asker şehit
06 Haziran 2021 - 22:00 borsagundem.com

Irak'ın kuzeyinde gerçekleşen Pençe Yıldırım Harekâtı'ndan kara haber geldi. Piyade Uzman Çavuş Samet Şeker teröristlerin kurduğu mayın/EYP'ye basması sonucu ağır yaralandı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Piyade Uzman Çavuş Samet Şeker'in, bugün Pençe Yıldırım Harekâtı kapsamında, Irak'ın kuzeyinde mayın/EYP'ye basarak yaralandığını ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Pençe Yıldırım Harekâtı kapsamında, Irak Kuzeyinde, 06 Haziran 2021 tarihinde bir kahraman silah arkadaşımız mayın/EYPye (El Yapımı Patlayıcı) basarak yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allahtan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

Bakan Akar'dan başsağlığı mesajı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit asker için başsağlığı mesajı yayımladı. Akar mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız, 06 Haziran 2021 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." dedi.

Samsun'a ateş düştü

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce yürütülen Pençe-Yıldırım operasyonu kapsamında Irak'ın kuzey bölgesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Şeker'in (25) acı haberi, Samsun'daki ailesine ulaştı. Şehit Şeker'in nişanlısının babası Hüseyin Dursun, kızına acı haberi vermekte çok zorlandığını ifade ederek, "Temmuz ayının sonuna doğru düğün yapmayı düşünüyorduk. Ama Samet düğünü erken yaptı." dedi.

Dost ve müttefik ülkelere YPG/PKK uyarısı

 

İsrail askerleri sivillere saldırdı: 2'si çocuk 10 yaralı

 

Erdoğan: Doktor Hüseyin öldürüldü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)