E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPanzerler uzatmada çeyrek finalist---

Panzerler uzatmada çeyrek finalist

Panzerler uzatmada çeyrek finalist
01 Temmuz 2014 - 02:13 borsagundem.com

Cezayir Almanya önünde 90 dakika direndi, 2. uzatma dakikasında Schurle'nin golüyle teslim oldu, Mesut 119'da 2-0 yaptı, Djabou, skoru ilan etti: 2-1

2014 FIFA Dünya Kupası ikinci turunda Cezayir'i uzatmalarda 2-1 mağlup eden Almanya çeyrek finalde Fransa'nın rakibi oldu.

Almanya ile Cezayir, tarihlerinde 3. kez karşı karşıya geldi. Normal süresi 0-0 sona eren mücadelede Panzerler, Schurrle ve Mesut Özil'in golleri ile 2-1 galip gelerek çeyrek finale yükseldi. Slimiani 120+1'de attığı gol ile takımını umutlandırdı ama yeterli olmadı ve Cezayir Dünya Kupası'na 2. Tur'da veda etti.

Brezilya'nın Porto Alegre kentindeki Beira-Rio Stadı'nda mücdelenin 90 dakikasında taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı ve normal süre 0-0 sona erdi. 

İlk uzatma devresinin hemen başında 92. dakikada Schurrle sahne aldı ve takımını 1-0 öne geçirdi. 119. dakikada Mesut Özil'in golü ile Almanya'ya turun kapısını araladı. 120+1'de Slimani bir gol buldu ve son 30 saniye için Cezayir'i umutlandırdı. Ama Cezayir'in beklediği gol o 30 saniyede gelmedi ve Panzerler çeyrek finale yükseldi. 



Stat: Beira-Rio
Hakemler: Sandro Ricci, Emerson De Carvalho, Marcelo Van Gasse (Brezilya)
Almanya: Manuel Neuer, Per Mertesacker, Jerome Boateng, Shkodran Mustafi (Dk. 70 Sami Khedira), Benedikt Hoewedes, Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger (Dk. 109 Christoph Kramer), Toni Kroos, Mesut Özil, Mario Götze (Dk. 46 Andre Schürrle), Thomas Müller
Cezayir: Rais Mbolhi, Mehdi Mostefa, Esseid Belkalem, Rafik Halliche (Dk. 97 Madjid Bouguerra), Aissa Mandi, Faouzi Ghoulam, Medhi Lacen, Saphir Taider (Dk. 78 Yacine Brahimi), Sofiane Feghouli, Islam Slimani, El Arabi Soudani (Dk. 100 Abdelmoumene Djabou)
Goller: Dk. 92 Andre Schürrle, Dk. 119 Mesut Özil (Almanya), Dk. 120+1 Abdelmoumene Djabou (Cezayir)
Sarı kartlar: Dk. 42 Rafik Halliche (Cezayir), Dk. 107 Philipp Lahm (Almanya) 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)