E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinPakistan Erdoğan'ı Nobel'e aday gösterdi---

Pakistan Erdoğan'ı Nobel'e aday gösterdi

Pakistan Erdoğan'ı Nobel'e aday gösterdi
05 Ocak 2023 - 01:20 borsagundem.com

Pakistan Senatosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Nobel'e aday gösterdiğini duyurdu

Pakistan Senatosu Başkanı Muhammed Sadık Sanjrani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Rusya-Ukrayna Savaşı sürecindeki çabaları dolayısıyla Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterdiklerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya-Ukrayna savaşı sürecinde gösterdiği çabalarla tek başına küresel bir felaketi önlediğine dikkat çeken Pakistan Senatosu Başkanı Sanjrani, açıklamasında, Pakistan halkı ve Senato adına, Rusya-Ukrayna Savaşı sürecindeki çabaları dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterdiklerini belirtti.

"ERDOĞAN'IN GAYRETLERİ AÇLIĞI ENGELLEDİ"

Bu savaşın tüm dünya için yıkımla sonuçlanabilecek bir "nükleer parlama" noktasına dönüştüğüne işaret eden Sanjrani, Erdoğan'ın büyük gayretleri, her iki tarafa da zamanında ve etkili müdahaleleriyle bölgenin yıkıcı bir açlıktan kurtulduğuna dikkati çekti. Erdoğan'ın gerçek bir devlet adamı olduğunu, onun sadece kendi ülkesinin değil bölge ve dünyanın iyiliği, refahı için çalışan halk lideri olduğunu vurguladı.

Erdoğan, 7. Anadolu Medya Ödülleri'nde konuştu

 

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a tepki: Neyi anlamıyorsun?

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Memur ve emekliye yüzde 30 zam

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :