E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖzhaseki: Önümüzdeki hafta sonuna kadar AK Parti adayları açıklanacak---

Özhaseki: Önümüzdeki hafta sonuna kadar AK Parti adayları açıklanacak

Özhaseki: Önümüzdeki hafta sonuna kadar AK Parti adayları açıklanacak
06 Ocak 2019 - 10:40 borsagundem.com

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, önümüzdeki hafta sonuna kadar AK Parti'nin tüm adaylarının açıklanacağını söyledi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Bir hafta içinde bütün adaylarımızı açıklamış olacağız" dedi.

Özhaseki, CNNTürk'te katıldığı bir yayında hem seçim çalışmaları hem de AK Parti'nin diğer adaylarıyla ilgili bilgiler verdi.

Yerel seçimlere ilişkin açıklama yapan Özhaseki, "Yerel seçimler için aday belirleme sürecinde görevlendirilen arkadaşlarımız, kentlerde tebdili kıyafetle halkın nabzını tuttu. Bir hafta içinde bütün adaylarımızı açıklamış olacağız" ifadelerini kullandı.

Mehmet Özhaseki, Melih Gökçek'le aralarında bir sorun olup olmadığı sorusuna "Ara ara kırgınlığımız olur, onları da kısa sürede gideririz" yanıtını verdi.

"ARA ARA KIRGINLIĞIMIZ OLUR"

Melih Gökçek'in sosyal medya hesabından Özhaseki'yi desteklediği paylaşımları silmesi "Aralarında bir sıkıntı var" yorumlarını beraberinde getirmişti. Konuk olduğu canlı yayında Gökçek'le ilgili soruya cevap veren Özhaseki, "Melih Bey'la 30 yıldır tanışıyoruz. Arkadaşlığımız var, dostluğumuz var. Ara ara kırgınlığımız olur, onları da kısa sürede gideririz. Melih Gökçek Ankara'da çok iş yaptı. Melih Bey'in yaptıkları inkar edilemez" ifadesini kullandı.

"GÖKÇEK'LE TARZIMIZ FARKLI"

Açıklamasının devamında Gökçek'in diğer siyasilerle yaşadığı polemiklere değinen Özhaseki, "Herkesin bir yoğurt yiyişi var. Melih Bey'in tarzı benden farklı. Ben kendi yaptığım belediye başkanlığı döneminde hiç tweet falan atmadım. sosyal medyayı çok kullanmadım. Kimseyle çekişme içinde de olmadım. Bu benim tarzım" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sdk06 Ocak 2019 12:38

    Akparti kurulalı en az oya hazırlansın... Millete aday dayatıyorlar... Kendi seçmeninin istemediği başkanları yeniden dayatıyorlar... Torpil o biçim... Nasıl olsa ceketimizi bile seçerler düşüncesindeler....