E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriOpet'ten 500 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracı---

Opet'ten 500 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracı

Opet'ten 500 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracı
10 Ocak 2019 - 18:16 borsagundem.com

Opet, 500 milyon liraya kadar borçlanma aracı ihracı için SPK'ya başvuruda bulundu

Opet Petrolcülük, finansman ihtiyacını karşılamak için 500 milyon liraya kadar yurtiçinde gerçekleştirilmek suretiyle borçlanma aracı ihraç edilmesine karar verildiğini duyurdu. Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, söz konusu borçlanma aracı ihracına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) gerekli başvurunun yapıldığı ve sonucun kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi.

Opet tarafından konu ile ilgili KAP'a gönderilen açıklamanın tamamı şu şekilde:

Şirket faaliyetlerinin gerektirdiği finansman ihtiyacının karşılanması amacıyla ve Şirket Esas Sözleşmesi'nin 7'nci maddesi ile verilen yetkiye istinaden; Şirketimizin 500.000.000,-TL tutara kadar, bir veya birden fazla defada ve yurtiçinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere borçlanma aracı ihraç etmesine karar verilmiş ve konuyla ilgili olarak ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvuruda bulunulmuştur. Başvurunun değerlendirilmesine ilişkin süreç devam etmekte olup, başvuru sonucu ve konuyla ilgili gelişmeler ayrıca kamuya açıklanacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)