E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinOnur Özbizerdik yine silahını ateşledi---

Onur Özbizerdik yine silahını ateşledi

Onur Özbizerdik yine silahını ateşledi
31 Mayıs 2015 - 10:33 borsagundem.com

Etiler'de lüks restorantta olay.. Onur Özbizerdik kavga ettiği gruba ateş edip, kaçtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Yeraltı dünyasının ünlü kabadayısı Dündar Kılıç’ın torunu, Alaattin Çakıcı’nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, 2 kez adam vurup serbest kaldıktan sonra bu kez Etiler’deki lüks restorantta boy gösterdi. Onur Özbizerdik önceki akşam kız arkadaşıyla Etiler’de lüks bir restoranta geldi. Onur Özbizerdik içeri girdikten sonra restoranta bir grup geldi. Oturulacak loca konusunda Özbizerdik’le grup arasında loca kavgası çıktı. Kavga fazla uzamadı.
İddiaya göre; Özbizerdik, tabancasını çıkardı ve grubun üzerine doğru ateş etti. Mermi kimseye isabet etmedi. Daha sonra gruptan bir kişiye yöneldi. Yöneldiği kişi, Özbizerdik’in eline hamle yaptı. Silahı üzerine doğrultmasına engel olmaya çalıştı. Silahı Özbizerdik’in elinden aldı. Araya restorant çalışanları girdi. Özbizerdik, tabancasını kavga ettiği gruptan alarak, kız arkadaşını yanına alıp özel şoförüyle geldiği restoranttan kaçtı. 

POLİS ARAMAYA BAŞLADI

Olayı haber alan polis restoranta gitti. Olay Yeri İnceleme ekipleri restorantta inceleme yaptı. Özbizerdik’in kendilerine ateş ettiğini söyleyen gruptakiler, şikayetçi olmadı. Restorant çalışanlarının da ifadesi alındı. Organize Şube, Asayiş Şube ve Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Özbizerdik’i yakalamak için çalışma başlattı.(Hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mülayim SERT31 Mayıs 2015 16:39

    Koskoca İstanbul emniyeti yakalayamıyor..belki yakalıyor da arpayı alınca bırakıyor..kim bilir??

  • Anne31 Mayıs 2015 13:05

    Bu çocuğun annesi gözlerinin önünde öldürüldü. Büyük bir travma yaşadı. Yaptıkları hoş görülemez ama derhal tedavi edilmeli. Gözlerinde bir hüzün var.

  • Cûneyt31 Mayıs 2015 13:02

    Adalet sistemi olmayan bir ülkeden ne beklersin ki ? haberler hep şöyle olur yine cinayet yine yolsuzluk yine hırsızlık vs vs siz bulun artık neler neler olur.

  • Mardinli tetik31 Mayıs 2015 12:37

    Bu kaçıncı be