E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOkul saatleri için valilere yetki verildi---

Okul saatleri için valilere yetki verildi

Okul saatleri için valilere yetki verildi
14 Eylül 2017 - 17:01 borsagundem.com

Milli Eğitim Bakanı ismet Yılmaz: Okul saatleri için valilere yetki verildi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz okul saatleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Servis saatini düzenleme ile ilgili konularda valilerimiz tam yetkilidir. Bir Iğdır’ı düşünün, bir de Edirne’yi düşünün, hepsine aynı kuralı uygulamak doğru olmayabilir. Valilerimizin bulundukları ile göre en doğruyu bulması konusunda bir genelde gönderdik. Evlatlarımıza ilave bir yük vermek istemiyoruz. Eğitimi de aksatmak istemiyoruz. Eğitim günün her saati önemli” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VATANDAŞ14 Eylül 2017 21:11

    BELKİ KIZACAKSINIZ PARAM OLSA BU ÜLKEYİ TERKEDERİM

  • Fatih14 Eylül 2017 17:55

    Bu uygulamadan vazgeçilmeli. Cocuklar gece gece okula gidiyor araba çarpıyor. Sabah karanlık olduğu için ışığı açıyoruz fatura kabarıyor.

  • :))14 Eylül 2017 17:36

    kolayı var. Saatleri ileri/geri alırız ülkemizin heryeri bir ve aynı olur. Yanlışları yanlışla örtmeye gerek yok... Saatler değişmez ise BOTAŞ dan bir kar rakamı daha beklemek KIŞ ayı için yerinde olur :D ,, elektrikde öyle.... Birileri tasarruf ettimi bilmem ama Benim cebimden faturalar fazla fazla çıktı onu biliyorum. vergi vergi...