E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOktay ve Şentop'tan şehit asker için taziye mesajı---

Oktay ve Şentop'tan şehit asker için taziye mesajı

Oktay ve Şentop'tan şehit asker için taziye mesajı
26 Nisan 2021 - 00:50 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ve TBMM Başkanı Şentop, Pençe-Şimşek Harekatı Bölgesi'nde şehit düşen Uzman Çavuş Aygün Çakar için başsağlığı mesajları paylaştı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Pençe-Şimşek Harekatı Bölgesi'nde şehit düşen Uzman Çavuş Aygün Çakar için başsağlığı dileğinde bulundu.

Oktay, sosyal medya hesabından paylaştığı taziye mesajında, "Hain terör örgütüne karşı Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Şimşek Harekatı'nda şehit olan kahraman askerimiz Piyade Uzman Çavuş Aygün Çakar'a, Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun." ifadesini kullandı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Pençe-Şimşek Harekatı'nda şehit olan asker için başsağlığı dileğinde bulundu.

Şentop, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kuzey Irak'ta yürütülen Pençe-Şimşek Harekatı'nda şehit olan kahraman askerimiz Piyade Uzman Çavuş Aygün Çakar'a, Allah'tan rahmet, ailesine sabır niyaz ediyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun." ifadesini kullandı.

MESAJ YAĞMURU

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yaptğı paylaşımda "Kahraman ordumuzun Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya karşı yürüttüğü Pençe-Şimşek Harekâtı'nda şehit olan kahraman askerimiz Uzman Çavuş Aygün Çakar'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da yayımladığı taziye mesajında "Kuzey Irak'ta yürütülen Pençe-Şimşek Harekatı'nda Şehit düşen kahraman evladımız Aygün Çakar'a Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı âlî olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş ise mesajında "Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Şimşek Harekatı'nda şehit düşen kahraman askerimiz Aygün Çakar'a Cenab-ı Allah'tan rahmet; acılı ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" ifadelerini kaydetti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Mehmetçiğimizin Kuzey Irak'ta sürdürdüğü Pençe-Şimşek Harekatı'nda şehit olan kahraman askerimiz İstihkam Uzman Çavuş Aygün Çakar'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal "Kuzey Irak'ta hain terör örgütüne karşı yürütülen operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Aygün Çakar'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine sabırlar diliyorum. Mehmetçiğimizin mekanı cennet, makamı âli olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun" diyerek acılı aileye taziyelerini iletti.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise Twitter hesabından "Kuzey Irak'ta terör örgütüne karşı yürütülen operasyonda şehit olan kahraman kardeşimiz Piyade Uzman Çavuş Aygün Çakar'a Allah'tan rahmet diliyoruz. Mehmetçiğimizin mekanı cennet olsun" mesajını paylaştı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ise "Irak'ın kuzeyinde hain terör örgütüne karşı yürütülen Pençe-Şimşek harekâtında şehadete kavuşan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Uzman Çavuş Aygün Çakar'a Allah'tan rahmet; ailesine ve silah arkadaşlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" diyerek taziye mesajı yayımladı.

Harekât bölgesinden acı haber: 1 askerimiz şehit

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cambaz abak26 Nisan 2021 11:23

    Bu operasyon halkın biden etkisini ve gösterilen zafiyeti sorgulamasından korktukları için acilen düzenlenerek algı değiştirilmek için yapıldı. Buna inannıyoruz.