E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporOkan Buruk yönetimden 5 transfer istedi---

Okan Buruk yönetimden 5 transfer istedi

Okan Buruk yönetimden 5 transfer istedi
26 Temmuz 2022 - 10:04 borsagundem.com

Yeni sezona yeni yönetim ve yeni teknik kadro ile girecek Galatasaray'da transfer sıkıntısı yaşanıyor. Kamp dönemi ve hazırlık maçları, Teknik Direktör Okan Buruk'u memnun etmedi.

2-1 kazanılan Kasımpaşa maçının ardından Başkan Dursun Özbek ve diğer sarı-kırmızılı yöneticiler ile bir araya gelen Buruk'un elindeki oyuncuların yetersizliğinden yakındığı ve 5 bölgeye transferin şart olduğunu söylediği belirtildi.

Sözcü'nün haberine göre stoper, ön libero, kanat, 10 numara ve santrfor. Cimbom sadece kale, sağ/sol bek ve 8 numara pozisyonlarında rahat.

2 BÖLGEDE 2 OYUNCU
STOPER: İlk on birin değişmezi olacak tek isim Nelsson. Yeni transfer Abdülkerim, gençlerle birlikte yerli rotasyonunda kullanılacak.

ÖN LİBERO: Buruk'un acil önlem bölgesi! 6 numarada oynayabilecek tek oyuncu, ayrılması muhtemel isimlerden Taylan.

KANAT: Kerem ve Yunus dışında ilk 11 oyuncusu yok. Bu ikisi dışındakiler rotasyon oyuncusu.

10 NUMARA: Emre Akbaba, hazırlık döneminin en iyilerinden ama tüm sezonu tek başına taşıyacak durumda değil.

SANTRFOR: Seferovic takımın 1 numaralı golcüsü. Gomis yedek. Rotasyon için bir forvet daha aranıyor.

ADAY ÇOK, YOLCU ÇOK

Florian Grillitsch'ten menajeri sürekli fiyat artırdığı için vazgeçen Galatasaray, ön libero transferinde daha önce de gündeminde olan iki isim için yeniden düğmeye bastı.

Real Betis ile William Carvalho için anlaşan sarı-kırmızılılar, Portekizli futbolcuya 2.5 milyon Euro önerdi. Yönetim, Tanguy Ndombele'nin kiralanması için de Tottenham ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Bayer Leverkusen'li Nadiem Amiri de listede.

Galatasaray’da gözden çıkarılan Luyindama ve Aytaç Kara ile gençlerden Eren Aydın, Emirhan Kayar ve Batuhan Şen, Avusturya kampı kadrosuna alınmadı. Morutan, Cicaldau, Boey, Emre Taşdemir, Ömer, Emre Kılınç, Sekidika, Oğulcan ve Barış Alper'e de kulüp aranıyor.

Galatasaray Başkanı'ndan transfer açıklaması

 

Galatasaray Evander için ısrarlı

 

Galatasaray, Mohamed transferini KAP'a bildirdi: İşte kasaya girecek rakam

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • destekli26 Temmuz 2022 12:19

    Aspor ve trt sporda bazı papaz yorumcular alttan alta, ince ince  yabancı teknik direktörlerin altını şimdiden oymaya başladılar. Yerlilerin 10-15 yılda Türk futbolunu avrupanın dibine indirdiklerini görmediklerine göre yerlilerden  :o) destekmi alıyorlar sanki

  • baran26 Temmuz 2022 10:30

    Bunlar yörük sırtından kurban kesmekten başka bir halt bilmezler.  6. aya kalmadan malum akıbeti göreceğiz tabi bir o kadar futbolcu da kendilerine kulüp arayacak şimdi olduğu gibi.  Yahu siz kulüp yöneticileri ne aciz yaratıklarsınız.  Hiç mi utanmanız yok bu paraları çarçur ederken?  Bir tekstilci madenci montaj işçisi o dövizi bu ülkeye gelsin diye aylarca ter döküyorlar.  Be deftersiz sülükler hesapsız gideceğiz sanmayın.  Futbol kadar Türkiye de insanları mağdur eden aptalca ahmakça bir şey yok.