E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporOkan Buruk: Çok çalıştık, çok emek verdik, karşılığını gördük---

Okan Buruk: Çok çalıştık, çok emek verdik, karşılığını gördük

Okan Buruk: Çok çalıştık, çok emek verdik, karşılığını gördük
20 Temmuz 2020 - 01:54 borsagundem.com

Şampiyon Medipol Başakşehir'in Teknik Direktörü Okan Buruk, "6 haftalık bölümü çok iyi geçirdik. İyi çalıştık. Avrupa kupaları ile birlikte ligi götürdük. Çok çalıştık, çok emek verdik ve karşılığını aldık" dedi

Şampiyon Medipol Başakşehir'in Teknik Direktörü Okan Buruk maç sonunda duygularını aktardı.

Abdullah Avcı'ya özel teşekkür

Tarihinde ilk kez teknik adam olarak şampiyonluk yaşayan 46 yaşındaki teknik adam, "6 haftalık bölümü çok iyi geçirdik. İyi çalıştık. Avrupa kupaları ile birlikte ligi götürdük. Çok çalıştık, çok emek verdik ve karşılığını aldık. Bu şampiyonlukta birçok kişinin önemi var. Oyuncularımız, başkanımız, çalışanlarımız, aileler... Abdullah Avcı'ya teşekkür etmek istiyorum. Ayrılan oyunculara da teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Avrupa kupalarında Türkiye'yi iyi temsil edeceklerini vurgulayan Buruk, "İnşallah Kopenhag'ı eleyip Manchester United'la son 8'de oynarız. İnşallah orada da daha yukarılara gideriz" diye konuştu.

Başkan ve yönetim kuruluna tebrik

Buruk düzenlediği basın toplantısında ise şöyle konuştu: "Maçın zor olacağını söyledim, ikinci gol şansı geldi ama ikinci golü bulamadık. Maç devam ederken diğer taraftan bizim maçın durmasından dolayı diğer maçın sonucu geldi. Maç devam ederken şampiyonluğu ilan etmiş olduk. Saha içinde son 20 dakikalık bölümde daha sakin kalmamızı sağladı. Sezon başından beri fedakarca çalışan en başta oyuncularımızı, kendi ekibimi, personelimizi, tesisimizdeki çalışanları, başkanımızı, yönetim kurulumuzu tebrik ediyorum, bizim için önemli fedakarlıklar yaptılar. Mutlu olmamızı sağladılar."

Buruk, basın toplantısında, takımın önceki teknik direktörü Abdullah Avcı ile turuncu-lacivertli takıma emek veren oyuncular Emre Belözoğlu, Napoleoni, Mossoro ve diğer isimlere de teşekkür etti.

Gümüşdağ: Okan Buruk ile devam edeceğiz

 

Şampiyonluk kutlamalarından muhteşem kareler

 

Okan Buruk'un tarihi başarısı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kutlama! Şampiyon Başakşehir!

 

Başakşehir mutlu sona ulaştı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)