E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBaşakşehir mutlu sona ulaştı---

Başakşehir mutlu sona ulaştı

Başakşehir mutlu sona ulaştı
19 Temmuz 2020 - 20:17 borsagundem.com

Başakşehir, HES Kablo Kayserispor'u 1-0 mağlup etti. Elektriklerin sık sık kesilmesi oyunda duraklamalara yol açtı. Maçın oynanamadığı dakikalarda Trabzon'dan gelen Konya'nın galibiyet haberi ile Başakşehir şampiyonluğunu ilan etti


Süper Lig’de ‘Kim şampiyon olacak’ sorusu nihayet yanıtını buldu. Başakşehir'in 1-0 galibiyetiyle süren karşılaşma elektriklerin kesilmesi nedeniyle sık sık durakladı. 65. dakikadan sonra yaklaşık 20 dakika futbol oynanamadı. Fatih Terim Stadı'nda elektriklerin gelmesi beklenirken Trabzon'dan Konyaspor'un 4-3 galibiyetinin haberi geldi. Trabzonspor'un havlu atmasıyla İstanbul'daki maç bitmeden Başakşehir'in şampiyonluğu kesinleşti.

Elektriklerin gelmesinin ardından devam edilen karşılaşmada başka gol olmadı ve şampiyon sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. 

Turuncu-lacivertli takıma şampiyonluğu getiren gol 19. dakikada Mahmut Tekdemir'den geldi.

İstanbul ekibi, 36. dakikada Edin Visca ile bir penaltı atışından da yararlanamadı.

Medipol Başakşehir ligde puanını 69'a çıkartırken, Trabzonspor 62 puan ile ikinci sırada yer aldı.

Rakibinin 4 puan önünde yer alan turuncu-lacivertli ekip, sezonun bitmesine bir hafta kala tarihindeki ilk şampiyonluğuna ulaştı.

CANLI ANLATIM

90. Dakika: Elektrik kesintileri yüzünden sık sık duran karşılaşma nihayet sona erdi. Kayserispor'u 1-0 mağlup eden Başakşehir ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 
86. Dakika 
Medipol Başakşehir takımında oyuncu değişikliği; Enzo Crivelli oyundan çıkarken Mehmet Topal oyuna giren isim.
66. Dakika:
Yaklaşık 20 dakika sonra elektrikler geldi ve karşılaşma kaldığı yerden yeniden başladı. 
65. Dakika: 
Maçta elektrikler gitti ve karşılaşma karanlığa gömüldü. Elektriklerin kesilmesiyle birlikte VAR odasıyla hakemler arasındaki bağlantının da koptuğu açıklandı. Ayrıca yayıncı kuruluşa ait naklen yayın arabasının da enerjisi gitti.
65. Dakika: 
Medipol Başakşehir takımı Danijel Aleksic ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Danijel Aleksic tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
65. Dakika: 
Rakip ceza sahasının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Medipol Başakşehir adına Danijel Aleksic kullanacak.
61. Dakika:
 Danijel Aleksic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
60. Dakika: Hes Kablo Kayserispor takımından Hasan Hüseyin Acar Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
60. Dakika: Hes Kablo Kayserispor takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Hes Kablo Kayserispor adına Hasan Hüseyin Acar kullanacak.
59. Dakika: Hes Kablo Kayserispor takımında oyuncu değişikliği; Aksel Aktaş oyundan çıkarken Enver Cenk Şahin oyuna giren isim.
59. Dakika: Medipol Başakşehir takımında Danijel Aleksic faul yapıyor. Medipol Başakşehir yarı alanının ortalarında kaleye uzak mesafede faul yapılan oyuncu Gustavo Campanharo.
56. Dakika: Medipol Başakşehir takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Eljero Elia çıkıyor ve yerine Danijel Aleksic oyuna giriyor.
55. Dakika: Ceza sahası içinde topla buluşan Demba Ba, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
55. Dakika: Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Edin Visca ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
55. Dakika: Edin Visca ile Medipol Başakşehir takımı köşe vuruşu kullanacak.
54. Dakika: Hes Kablo Kayserispor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Pedro Henrique geçiyor. Sarı-kırmızılılar sonuç alamadı.
54. Dakika: Medipol Başakşehir takımında İrfan Can Kahveci orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde faul yapıyor.
54. Dakika:  Hes Kablo Kayserispor takımında,ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Cristian Sapunaru.
53. Dakika: Gustavo Campanharo, Eljero Elia tarafından faulle durdurulduğu için Hes Kablo Kayserispor ceza sahasının hemen dışındaki bir noktadan serbest vuruş kullanacak
53. Dakika:
Medipol Başakşehir takımında Eljero Elia hakem Ali Şansalan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
50. Dakika: 
Hasan Hüseyin Acar rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
50. Dakika: 
Hes Kablo Kayserispor takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Hasan Hüseyin Acar.
50. Dakika: Mahmut Tekdemir - Gustavo Campanharo mücadelesinde hakem, Medipol Başakşehir yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Hes Kablo Kayserispor lehine faul kararı veriyor.
47. Dakika: 
Hes Kablo Kayserispor takımından Hasan Hüseyin Acar ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
46. Dakika:
Hakem Ali Şansalan'ın düdüğü ile ikinci yarı başladı. 
45. Dakika:
Hakem Ali Şansalan, ilk yarının son düdüğünü çalıyor. 
45. Dakika: İrfan Can Kahveci tarafından çekilen şutu, defans engelliyor. 
45. Dakika: 
Edin Visca ile Medipol Başakşehir takımı köşe vuruşu kullanacak.savunma araya girerek önlüyor.
42. Dakika: Medipol Başakşehir takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Junior Caiçara. Vuruşta sonuç değişmiyor. 
42. Dakika: Hes Kablo Kayserispor takımında Brice Dja Djedje orta saha çizgisine yakın bir noktada topu eliyle kontrol ediyor.
37. Dakika:
 Medipol Başakşehir adına penaltı vuruşu için topun başına geçen Edin Visca bu önemli fırsatı değerlendiremiyor.
33. Dakika: Cristian Sapunaru topa eliyle müdahale ediyor.
33. Dakika: Medipol Başakşehir, Edin Visca ile köşe vuruşu kullanıyor.
30. Dakika: Medipol Başakşehir takımında Alexandu Epureanu faul yapıyor.
30. Dakika: Medipol Başakşehir takımında Alexandu Epureanu hakem Ali Şansalan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
29. Dakika: Sol çaprazdan Yasir Subaşı ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
25. Dakika: Junior Caiçara altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
25. Dakika: Hes Kablo Kayserispor takımından Miguel Lopes sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
19. DAKİKA GOOOLLL Mahmut Tekdemir Başakşehir'i 1-0 öne geçiren golü atıyor. Golün pası Gael Clichy
17. Dakika:
Hes Kablo Kayserispor takımından Hasan Hüseyin Acar sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
17. Dakika: Hasan Hüseyin Acar ile Hes Kablo Kayserispor takımı köşe vuruşu kullanacak
16. Dakika: Medipol Başakşehir takımının orta yuvarlakta kazandığı serbest vuruş için topun başına Mahmut Tekdemir geçiyor.
16. Dakika: Gustavo Campanharo – Demba Ba mücadelesinde hakem, orta yuvarlakta Medipol Başakşehir lehine faul kararı veriyor.
15. Dakika: Hes Kablo Kayserispor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından Artem Kravets tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
10. Dakika: Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Junior Caiçara ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
8. Dakika: Hes Kablo Kayserispor, Silviu Lung ile serbest vuruş kullanacak.
7. Dakika: Silviu Lung, penaltı noktası çevresinde Enzo Crivelli tarafından faule maruz kalıyor.
6. Dakika: Sol çaprazdan Gael Clichy ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
5. Dakika:
Medipol Başakşehir takımından Eljero Elia sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
4. Dakika: Medipol Başakşehir, Eljero Elia ile köşe vuruşu kullanıyor.
4. Dakika: Medipol Başakşehir takımından Junior Caiçara sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
4. Dakika: Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Aksel Aktaş – Edin Visca mücadelesinde hakem Ali Şansalan, Medipol Başakşehir lehine faul kararı veriyor.
1. Dakika: Demba Ba altıpas üzerinden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
1. Dakika: Karşılaşma Ali Şansalan'ın düdüğüyle başladı. 

Trabzonspor - İH Konyaspor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EnkazKaldıran20 Temmuz 2020 10:30

    Trabzonspor gibi bir takımın son on dakikada 3 gol yiyip de şampiyonluğu altın tepside sunmasına hiç de iyi anlamlar yüklemem. Yapıldı desek daha mantıklı...

  • AhmetK20 Temmuz 2020 08:18

    Bir trabzonlu olarak tebrık ederım, seyırcısız ve medyasız sampiyon oldular...

  • Ne olacak halimiz 20 Temmuz 2020 07:22

    Şampiyon FENER .Oley oley. Değil mi başkaaaaannnnnn... Ulan yine üstüm açık yatmışım...

  • Bika19 Temmuz 2020 23:02

    İstanbul takımı şampiyon oldu, Trabzonspor kendi sahasında kazanamazsa elbette şampiyon olamaz.