E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriOdaş Elektrik, yangınlara karşı İsrail'den 3 uçak kiraladı---

Odaş Elektrik, yangınlara karşı İsrail'den 3 uçak kiraladı

Odaş Elektrik, yangınlara karşı İsrail'den 3 uçak kiraladı
06 Ağustos 2021 - 18:42 borsagundem.com

Odaş Elektrik, orman yangınlarına müdahale için İsrail'den 2 adet yangın söndürme uçağı ve bir adet destek uçağı kiraladı

Türkiye'yi saran orman yangınları devam ediyor. Muğla'nın birçok ilçesinde devam eden yangınlara müdahaleler sürerken, Odaş Elektrik (#ODAS) sosyal medyada dolaşan bazı haberlere ilişkin bir açıklama yayımladı.

Söz konusu haberlerin bilgi kirliliği yaratmaması açısından açıklama yapan şirket, orman yangınlarına müdahale için İsrail'den 2 adet yangın söndürme uçağı ve bir adet destek uçağı kiralandığını, uçakların bakanlık koordinasyonunda yangın söndürme faaliyetlerine başladığını duyurdu.

Hazine nakit dengesinde rekor açık

Borsada haftanın son gününde pozitif kapanış

Yatağan'da çıkan yangın Çine'ye sıçradı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,49
En Yüksek: 9,56
En Düşük: 9,30
Değişim 1,28 %
FK: 2,78
PD / DD: 1,73
İşlem Hacmi 712.663.973
Toplam Adet: 75.283.122
Ağırlıklı Ort.: 9,43
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)07 Ağustos 2021 11:53

    Seneye, Türkiye olarak biz  uzaya gideceğiz. Ay dan taş ve maden örnekleri toplayacaz... İsrail'e bak hele 60 yaşında uçaklarla orman yangını söndürsün dursun. Uçak teknolojisi de, eski 60 yaşında hemde. Su kapasitesi THK uçaklarının yarısı bile değil. İsrail imrenerek, kıskanarak uçacak Türk hava sahalarında. YANDAŞ MEDYA, MANŞET BAŞLIK ATMAYA ZORLANDI, HABERLERİ GÖRMEZDEN GELİYOR. Borsagundem yakalamış haberi.

  • ya07 Ağustos 2021 09:59

    Ne kadar acı, iha ve sihalarımızda devrim yazdık. 84 milyon millet. 6 milyon suriyeli ve afganlı gardaşlarımızla, bu uçaklardan 10 tane kaldırıp uçurtamadık. Ya ülke itibarını düşünün. 2 dünya savaşarında, almanya 850 uçak, ingiltere 1000 uçak abd 1000 uçak kaldırdı. yanı çatır çatır üretip bunlarla savaştılar. Biz allahdan o savaşa girmedik. ki uçaklarda  50 - 60 yaşında , uçuyor. Zaten uçakların garanti süresi çok uzun 40 yıl 50 yıl olan bile var diye okudum. biz gerçekten bu alanda çok geriyiz.  2üniversite kur. dışardan uzman türk eğitmenlerı getir. bırak bunları kendı halıne . uçakta yapar, uçaklara montede eder, uçaklara tasazım ederek, farklı hallerde kullanımada çevirir. twetterda helpturkey yazsan, daha az itibar kaybederdik. bu bu uçaklar yahu ?.

  • saçma07 Ağustos 2021 09:54

    ya thk okadar geliri varki. tek başına o kadar bağış, yardım, garimenkul gelirler, vb.vb. ya böyle bir şirket olsa sabit gelirlerle coşar kendini 3 e 5 e katlar. arsalar, araziler, şidmi bu türk hava kurumu, bu kadar prası nereye harcamış ? . eğer borç ödedi ise, bu kadar borcu uçak olmadan kime ve neye yapmış ? . gerçekten şefaf biçimce artık hesapları millete göstermeliler.  kayyaum geliyor, devletimiz kurumla ilgileniyor diy emutlu olmak yerine, perde çekip, olanları gizlemeye gelen maaşlı adamlar türüyor . Bu nasıl bir durum  ?.  bu kurumlar neden modernize olmak yerine, yok edilmeye çalışılıyor ? . Vatana ihanet deilmidir bu kurumlara zarar vermek ?. Çok ciddi mali kayıtları, ihaleleri, kurum hesapları, adam gibi incelenmeli. Halka hesp verilmeli. Ormanda koca ekip aracı geliyor 2 persol. ya o personel sırtına alıyor hortumu, 300 kg hortum. nasıl taşıyacak o koca ormanda yokuş yukarı ? personel 5 yada 8 olmalı.

  • .07 Ağustos 2021 09:47

    su kapasitesi orman bakının dediğinden küçük ve az su alıyor. Biri kiralayan firmaya durumu anlatsın. Su taşıma kapasitesi düşük. Yerli ve milli israil uçaklarımız göklerde. Kardeş israil uçakları ile yağmur yağdırıp, topraklarımızı kurtaracak.

  • vatandaş07 Ağustos 2021 08:48

    yahu adem oğula ne kafayı takıyorsunuz , onlar her şartta söyleneni tekrar ederler papağan misali ,dünyadan bi haberler memleket ne halde onlar halen algıyla milleti uyutmanın peşinde ,uyuyandan ne beklenir

  • Tekno papaz06 Ağustos 2021 22:21

    Adem Oğul Allah akıl fikir versin.  Mevcut uçakları kullanmamışlar. Yerli ve milli diyor. 

  • Salim kaya06 Ağustos 2021 21:52

    Adem uçağı sen mi imal edicen.

  • Boncuk06 Ağustos 2021 20:32

    Madem ODAŞ kiralayabiliyor da 10 gündür niye devletimiz kiralamadı. Aklıma mukayyet ol Allahım

  • Ramazan06 Ağustos 2021 21:04

    Adem oğlu rumuzlu zat hakikatten bu yazdiklarina sen inaniyormusum Allah aşkına milletin aklıyla dalga geçmeyin aklinizlada dalga gecirtmeyin Somali ye 30 milyon dolar var THK nin yayınladığı bulunan bakıma muhtaç 3 yangın uçağının masrafını karşılamaya para Yok hadi şimdi şimdi anladinmi zat

  • Adem Oğul06 Ağustos 2021 20:45

    Devletimiz uçak kiralayacak kadar aciz değildir. Yerli ve milli uçak kısa sürede yangınlara müdahale edecek.