E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporObradovic: Hemen sahaya dönün---

Obradovic: Hemen sahaya dönün

Obradovic: Hemen sahaya dönün
09 Ekim 2014 - 01:34 borsagundem.com

Fenerbahçe Ülker Teknik Direktörü Obradovic, Karşıyaka mağlubiyeti sonrası soyunma odasına giden oyuncuları durdurup rakip takımı alkışlattı

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic, Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı sonrasında ikincilik madalyalarını aldıktan sonra sahayı terketmek isteyen oyuncularını, "Hemen sahaya dönüp rakibinizi alkışlayın" diye uyardı. Sarı lacivertliler bunun üzerine törenin sonuna dek sahada kalıp rakiplerinin kupayı kaldırmasını izlediler ve alkışladılar.



Avrupa'nın en kariyerli basketbol koçları arasında yer alan Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic aynı zamanda ne kadar centilmen olduğunu Pınar Karşıyaka maçında bir kez daha gösterdi. Karşılaşmayı 77-75 kaybeden sarı lacivertli takımın oyuncuları maç sonrası yapılan seremonide ikincilik madalyalarını aldıktan sonra sahayı terkedip soyunma odasına gitmek istediler. Ancak Obradovic oyuncularını durdurarak, "Hemen sahaya dönün ve rakibinizi alkışlayın" talimatını verdi. Fenerbahçe Ülkerli oyuncular bunun üzerine sahada kalıp kupa törenini sonuna dek izlediler ve rakiplerini alkışladılar.

KAF-KAF'IN 27 YILLIK HASRETİ BİTTİ

Türkiye Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Fenerbahçe Ülker'i Ankara Spor Salonu'da oynanan maçta 77-75 yenen İzmir temsilcisi, 27 yıl sonra ikinci kez en büyük kupada mutlu sona ulaştı.

Pınar Karşıyaka, şampiyonluğa ulaştığı 1986-1987 sezonunda, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda ilk kez final oynamıştı. Beşiktaş ile karşılaşan İzmir ekibi, siyah-beyazlı takımı 81-65 mağlup ederek, tarihindeki ilk Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanmıştı.
Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda ikinci kez final oynayan Pınar Karşıyaka, zorlu Fenerbahçe Ülker engelini geçerek en büyük kupada 27 yıllık hasretini dindirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)