E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemO memurlara hem zam hem ikramiye---

O memurlara hem zam hem ikramiye

O memurlara hem zam hem ikramiye
25 Mayıs 2019 - 09:13 borsagundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İSKİ ile İETT'de görev yapan 13 bin 681 çalışan adına yetkili sendika BEM-BİR-SEN ile Sosyal Denge Sözleşmesi'ni (SDS) imzaladı.

1 Nisan-31 Aralık arasında geçerli olan sözleşme kapsamında, 1 Nisan’dan itibaren memurlara aylık 1500 TL (brüt) SDS ödemesi yapılacak. Süresi sona eren SDS'ye göre personel yılda 950 TL alırken; yeni sözleşmeyle SDS ödemesi aylık 1500 TL’ye yükseltildi.

1000'ER LİRA 

Sözleşmede SDS haricinde bu memurlara 3 ayrı ikramiye verilmesi de kararlaştırıldı. Buna göre memurlar; 31 Mayıs sözleşme ikramiyesi 1000 TL, Ramazan Bayramı ikramiyesi 1000 TL ve Kurban Bayramı ikramiyesi 1000 TL olmak üzere 3 ayrı ikramiye hakkı kazandı. SDS'den yararlanacak personel sayısı; İBB'de 10 bin 463, İSKİ'de 2 bin 492 ve İETT'te 726 kişi olarak hesaplandı. Ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde çalışan kadınlara 1 gün idari izin verilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Amaç medir25 Mayıs 2019 19:33

    Bir grubu ayırıp diğerlerrine bol keseden dağıtmak yoksa emir erleriniz sırtını size dönmesin diyemi acaba ama helal değildir haklarımız size

  • KILIÇ25 Mayıs 2019 10:22

    ZAM KOLİK OLDUK HER GÜN TL DEGER KAYBEDİYOR HALKTA ZAM ÜMİDİ DOGUYOR NASIL BİR EKENOMİ VARMIŞ RESMEN KATAKULLE, SAPASAGLAM BİR EKENOMİ YOK ACABA SORUN BİZDEMİ EKENOMİST YETİŞMİYORMU YADA BAŞKA ÜLKELERE EKENOMİST EGİTİMİ ALMAYA ÖGRENCİ GÖNDERSEKMİ.

  • Seçilim25 Mayıs 2019 11:54

    Bunun ekonomistle alakası yok. İyi ekonomisti dinleyen de yok. Her toplum hakettiğini bulur. Bir toplum alman, hollanda, isveç , japon toplumu gibi vatan millet hukuk bilincine sahip değilse, okuma, arastirma, düşünme, adalet yetisini geliştirmemişse, talan, yancilik, torpile, yolsuzluğa , adaletsizliğe eğilim gösteriyorsa batmaya mahkumdur. Ahlaklı, ilkeli biri şansını gelişmiş ülkelerden birine gitmeye çalışarak deniyebilir. Belki kurtuluşa erebilir ruhsal anlamda. Sömüren yoktur aslında sömürülen ülkeler vardır. Biri çalışır biri yatar. Sonra yatan kendi suçu yokmuş gibi ağlar, çalışanı suçlar, kötülüklerini kendinden bilmez karşıyı suçlar.