E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemO hastanenin yolunu Bakanlık yapacak---

O hastanenin yolunu Bakanlık yapacak

O hastanenin yolunu Bakanlık yapacak
01 Nisan 2020 - 13:33 borsagundem.com

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Cumhurbaşkanı'mızın talimatıyla açılışı mayısa çekilen Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yolları Bakanlığımızca yapılacak" açıklamasını yaptı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla İstanbul Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin ulaşım yollarının, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının yol ağına alındığını belirterek, “Mayıs ayında hastanemizle birlikte yollarımız da hizmet vermeye başlayacak.” dedi.

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mezarci01 Nisan 2020 15:25

    Ekocuma karışmayın koli başı 50 tl i...leme peşinde yolla molla uğraşamaz uğraştrmayın adamı yaz tatililin parası çıkması lazım çoook ilerici zihniyetten  (6)  (6)  (6) 

  • Vatandas01 Nisan 2020 14:16

    İmamınoglu fitne fesat pesinde.yaaa şu chpkk dan igreniyorum yaaa.aym bu partiyi kapatsın zira ülke düşmanı oldular.

  • Yigit dadaş01 Nisan 2020 23:04

    Zarabın oglu

  • berk01 Nisan 2020 13:42

    Bu zamanda ivedilikle açılması gereken hastanenin yolunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi neden yapmıyor?Bir yolu yapamayanlar İstanbul'u nasıl yönetecek?Yönetemiyorlar zaten.Çok laf az iş üretiyorlar.Birde Başkan olsun diyenler var.Aman Allahım kabus olur ülkemiz için.Allah Korusun.

  • Suat akkuş02 Nisan 2020 18:38

    CHP li değilim ama o hastaneyi çok iyi biliyorum. Yol yapılmadan hastahane nasıl yapıldı. Kaç yıl oldu o hastaneye baslanali gecekondu kültürü gecekondumu yap sonra yol su elektirik getir. Kadir Topbaş in yada mevlüt uysalin çoktan yapmış olması gerekirdi. Tamam CHP ye karsiyiz da haksızlıkla yapmayalım.