E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinNezih Tuncay hayatını kaybetti---

Nezih Tuncay hayatını kaybetti

Nezih Tuncay hayatını kaybetti
29 Haziran 2016 - 15:41 borsagundem.com

Tiyatronun ve sinemanın usta oyuncusu Nezih Tuncay'ın vefatını oğlu Facebook'tan duyurdu

Ünlü oyuncu Nezih Tuncay, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tuncay dün geçirdiği rahatsızlığın ardından hastaneye kaldırılmıştı. Devekuşu Kabare’nin önemli oyuncularından olan Tuncay 71 yaşındaydı.. Acı haberi Tuncay'ın oğlu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.
Oğlu Facebook sayfasına, "Canım babam Nezih Tuncay'ı bugün kaybettik. Bu zorlu süreçte bize destek olan tüm dostlara çok teşekkür ederim. Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın" diye yazdı.

NEZİH TUNCAY KİMDİR?
Usta oyuncu Nezih Tuncay, 1945 yılında İstanbul’da doğdu. 1965 yılında sanat hayatına başlayan Tuncay, Devekuşu Kabare'nin önemli isimlerinden birisidir. Sırasıyla ArenaTiyatrosu, Sezer Sezin Tiyatrosu, Mücap Ofluoğlu Tiyatrosu ve Lale Oraloğlu Tiyatrosu'nda çalışan Tuncay, uzun süre Devekuşu Kabare topluluğunda yer aldı. Mahallenin Muhtarları, Rus Gelin ve Yaprak Dökümü gibi çok sayıda dizide oynayarak halk tarafından oldukça beğenildi. Birçok sinema filminde de oynayan Nezih Tuncay, en son 12 Şubat 2016'da vizyona giren“Dünyanın En Güzel Kokusu” isimli filmde rol aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)