E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNetanyahu'nun eşine dolandırıcılık suçlaması---

Netanyahu'nun eşine dolandırıcılık suçlaması

Netanyahu'nun eşine dolandırıcılık suçlaması
05 Eylül 2017 - 12:18 borsagundem.com

İsrail'de yayınlanan Haaretz gazetesi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun eşi Sara Netanyahu'nun dolandırıcılık suçlamasıyla soruşturma geçireceğini duyurdu

Haaretz'in haberine göre, İsrailli Başsavcı Acixhai Mandelblit kısa süre içinde Saray Netanyahu'yu suçlamalar konusunda bilgilendirecek.

Netanyahu, devlet bütçesinden dondurma, alkol, kuaför, makyaj ve bahçe mobilyası için aşırı harcama yaptığı ve usulsüz şekilde 110 bin dolar değerinde eşya kabul ettiği belirtildi.

Netanyahu çifti, 2013'te skandalın patlak vermesinden sonra devlete dört yıl için toplam 4.000 şekel (yaklaşık bin dolar) ödeme yapmıştı.

SORUŞTURMA DOLANDIRICILIKTAN RÜŞVETE GENİŞLEYEBİLİR

Öte yandan, Binyamin Netanyahu'nın soruşturmasında tanık olarak yer alan Ari Harrow'un ifadesinin Netanyahu'ya yönelik davanın seyrini önemli ölçüde değiştirecek cinsten olduğu belirtiliyor.

İsrail basını, Netanyahu'nun eski özel kalem müdürü Ari Harow'un İsrail polisiyle Netanyahu'nun rüşvet yaptığı konusunda ifade verme konusunda anlaştığını yazdı. Harrow'un ifadesinin soruşturmaya yeni bir boyut katması bekleniyor.

Soruşturmalardan biri, Netanyahu ve aliesinin zengin bir işadamından aldığı iddia edilen hediyelerle ilgili.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)