E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHamas ateşkes teklifini kabul etti---

Hamas ateşkes teklifini kabul etti

Hamas ateşkes teklifini kabul etti
06 Mayıs 2024 - 19:57 borsagundem.com

Hamas'tan yapılan açıklamada, "Mısır ve Katar'ın ateşkes teklifini kabul ediyoruz" denildi.

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Katar ve Mısır'a, Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşmasına ilişkin önerilerini onayladığını bildirdi.

Hamas'ın internet sayfasından yaptığı yazılı açıklamaya göre, Heniyye, Katar ve Mısır'a Gazze Şeridi'ndeki ateşkes anlaşması için sundukları önerileri kabul ettiğini iletti.

Açıklamada, Heniyye'nin Katar Başbakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ve Mısır İstihbarat Başkanı Abbas Kamil ile telefon görüşmesi yaptığını ve kendilerine ateşkes anlaşması ile ilgili sundukları önerileri Hamas Hareketi'nin onayladığını duyurdu.

Açıklamada, sunulan teklif ve önerilerin içeriği hakkında bilgi paylaşılmadı.

Mısır'dan İsrail çağrısı

 

ABD, İsrail'e mühimmat sevkiyatını durdurdu

 

Bakan Fidan'dan 'İsrail' çağrısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )07 Mayıs 2024 09:13

    buyrun işgal altındaki Gazzeyi sonrada diğer topraklarınızı metre metre alın. kuvayi milliye , düzenli orduya geçsin ve ülkenizi bir lider ile kurtarıp İsraillileri denize dökün... ee buyrun hadi... kuvayi milliyediniz ya ? neyin ateşkesi ? halk ile odunuzu kurun bir olup her topraınızda direnişe geçin. neden ateşke sşimdi ? savaşmak için ne kadar bir kayıp vermelisiniz? ki ateşkese döndünüz? kuvayi milliye milisti Hamas ?

  • Itri07 Mayıs 2024 05:43

    Allahını gazabı kimin üstüne düşüyorsa bir durup düşünmeli ben ne hata yaptım diye

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL06 Mayıs 2024 20:25

    Hamas nasıl olurda israil saldırır.Bunları kim saldırttı böyle aptalca bir şey olabilir mi.Hamas ın içine sızmış sözüm ona hamas dan yana ajanlara yaptırır filistin resmen bu sene bitirdiler gibi.