E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNetanyahu siren sesini duyar duymaz içeri kaçtı!---

Netanyahu siren sesini duyar duymaz içeri kaçtı!

Netanyahu siren sesini duyar duymaz içeri kaçtı!
10 Eylül 2019 - 23:02 borsagundem.com

İsrail Başbakanı Bünyamin Netanyahu, ülkenin güneyinde yer alan Aşdod kentindeki seçim mitingini çalan roket sirenleri nedeniyle kısa süreliğine yarıda kesmek zorunda kaldı.

İsrail basınında yer alan habere göre, Netanyahu, seçim kampanyası kapsamında Gazze'ye yakın bir bölgede bulunan Aşdod'da miting düzenledi.

Netanyahu kürsüdeyken Gazze'den atıldığı belirtilen roketler nedeniyle Aşdod ve Aşkelon kentlerinde uyarı sirenleri çalmaya başladı.

Bunun üzerine mitingin yapıldığı salonda kısa süreli panik yaşandı ve korumaları Netahyahu'yu kürsünden indirerek, salondan çıkardı.

KONUŞMASINA KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ

Sirenlerin susmasından kısa bir süre sonra Netanyahu mitingin yapıldığı salona dönerek, konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

Öte yandan İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Gazze'den atıldığı kaydedilen roketlerin "Demir Kubbe" hava savunma sistemi tarafından havada imha edildiği belirtildi.

Netanyahu, seçim öncesi skandal açıklamayı yineledi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahmut11 Eylül 2019 01:02

    Yusuf yusif. Aiz ucan sinekten korkarsiniz ama elimize dusmeyin.

  • Çakır10 Eylül 2019 23:56

    Yusuf Yusuf birgün kafanın ta tepesine nükleer füze inecektir kaçacak delik bulamayacaksın İran eninde sonunda eli tetikte bekliyor mahsumlarin ahi göz yaşları içimdeki nefret bu kadar siyasetinizi kanla değil mertçe masada yapin

  • büyük resim :D11 Eylül 2019 01:16

    siz ayakta uyumaya devam edin. iran ile israil en büyük ticari ortaklardan biri aynı zaman da siyasi de ortaklar. tıpkı soğuş savaştan kalma amerika rusya düşmanlığı gibi yalan

  • KEZİBAN KARTAL10 Eylül 2019 23:50

    kıyamete kadar işte böyle müslümanların korkusundan tir tir titreyeceksiniz.az kaldı müslümanlar gittikce daha da güçlenmektedir.

  • ALİ10 Eylül 2019 23:43

    BAKMAYIN BUNLARIN AHKAM KESTİKLERİNE.KORKAKLIKLARINI KAPATMAK İÇİN BÖYLE SAĞA SOLA SALDIRIRLAR...İSRAİLE GİTTİM İYİ TANIRIM BUNLARI...

  • mehmet10 Eylül 2019 23:11

    sürekli füze tehdidi zor bir yaşam şekli.. . akıllı olup barış yapsalar kime zarar verir..?