E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNetanyahu ateşkes konusunda söylem değiştirdi---

Netanyahu ateşkes konusunda söylem değiştirdi

Netanyahu ateşkes konusunda söylem değiştirdi
05 Kasım 2023 - 19:11 borsagundem.com

Netanyahu, Gazze'deki Filistinli grupların elindeki rehineleri serbest bırakmadığı müddetçe ateşkes yapmayacaklarını söyledi. Netanyahu daha önceki açıklamalarında hiçbir koşulda ateşkes yapmayacaklarını dile getirmişti.

Daha önceki açıklamalarında ateşkes taraftarı olmadıklarını dile getiren İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, söylem değiştirdi.

Netanyahu, İsrail'in güneyindeki bir hava üssüne yaptığı incelemelerin ardından Gazze'deki saldırılara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İsrail Başbakanı, Filistinli grupların elinde olan esirler serbest bırakılmadıkça ateşkes olmayacağını, bunu da "hem düşmanlarına hem de dostlarına" söylediklerini dile getirdi.

Netanyahu, 3 Ekim'de ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Tel Aviv'de yaptıkları görüşmenin ardından da benzer açıklamalarda bulunmuştu.

"Gazze'de katliamların durdurulması boynumuzun borcudur"

 

Blinken'den Batı Şeria'ya sürpriz ziyaret

 

İsrail'den Türkiye açıklaması

 

İsrail'den Gazze'ye nükleer tehdit

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ELLKASSAMCAN06 Kasım 2023 09:57

    Rehineler teslim edilir edilmez kimyasal, biyolojik silahlar dahil bütün ölüm makinalarını kullanır bu zalim canavar kefere orduları. Bu kadar masum çoluk çocuk sivilleri katlettiler ve devam edecekler. Hiç bir koşulda ABD nin veya Birleşmiş Milletlerin arabuluculuğuna güvenip geri adım atmamalılar. Yoksa sonuç Bosna katliyamı gibi olur. Allahım ümmeti Muhammedin yardımcı olsun.