E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriNet Holding ve Hitay Holding güçlerini birleştirdi---

Net Holding ve Hitay Holding güçlerini birleştirdi

Net Holding ve Hitay Holding güçlerini birleştirdi
27 Mayıs 2014 - 07:02 borsagundem.com

Milli Piyango Özelleştirmesi için Net Holding de ihale şartnamesi aldı. Şirket, Hitay Holding'le birlikte ihaleye katılacak

Net Holding grup şirketi olan Net Şans Oyunları Yatırım A.Ş. şans oyunlarının lisans özelleştirmesi için açılan ihalede şartname aldı.
Net Holding'den konu ile ilgili yapılan açıklamada, "TC Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak "Şans Oyunlarının Lisans Verilmesi Suretiyle Özelleştirilmesi İhalesi" kapsamında  düzenleme hakkı Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'ne ait olan piyango, hemen kazan, şans topu, on numara, süper loto ve sayısal loto adlı şans oyunları lisans verilmek suretiyle özelleştirilecektir. İhale şartnamesi grup şirketimiz olan Net Şans 
Oyunları Yatırım A.Ş. tarafından alınmıştır." denildi.

Açıklamada şu bilgiler verildi:

"İhaleye, grup şirketimiz Net Şans Oyunları Yatırım A.Ş. ile Hitay Yatırım Holding A.Ş. Ortak Girişim Grubu (OGG) olarak Net Şans - Hitay OGG adı altında katılmaya karar vermişlerdir.
Ortak Girişim Grubu'nun % 90 oranında ortağı Net Şans Oyunları Yatırım A.Ş., % 10 oranında ortağı ise Hitay Yatırım Holding A.Ş.'dir.
İhale şartnamesine uygun olarak  ihaleye teklif verebilecek katılımcıların belirlenmesi amacıyla, Ortak Girişim Grubumuz tarafından Ön Yeterlik Başvurusu 23.05.2014 tarihinde TC Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na yapılmıştır. 
Ayrıca SCI Scientific Games şirketi ile Teknik Yeterlik kapsamında operatörlük hizmeti alım sözleşmesi, teklif verme süresine kadar imzalanacaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TV27 Mayıs 2014 09:36

    SAYISAL LOTODA PARALARI KİMİN ALDIGI BELLİ DEGİL PİYANGOYUDA ÖZELLEŞ TİKTEN SONRA DAHADA KİMSEYE HİÇBİR ŞANS OYUNLARI İKRAMİYE DAGITMAZ